Ajankohtaista asiakasomistajalle

Käteisnostot ja –talletukset Asiakasomistaja- ja S-Pankki-pisteillä 1.8.2022 lähtien arkisin klo 9-12

1.8.2022 lähtien käteisnostoja ja -talletuksia voi tehdä Asiakasomistaja- ja S-Pankki-pisteillä ma-pe klo 9-12 (poikkeus Sokos Helsinki klo 10-12).  Henkilöllisyyden todentamiseen käyvät passi, henkilökortti ja S-mobiili-tunnistautuminen.

 

Miksi käteispalvelua tarjotaan vain muutaman tunnin ajan arkisin?

Muutoksen avulla voimme tarjota aiempaa kokonaisvaltaisempaa asiakaspalvelua ja enemmän ajanvarausaikoja. Haluamme myös kannustaa asiakkaitamme käyttämään S-Etukortti Visaa entistä aktiivisemmin maksamiseen. Kun maksaa S-ryhmän toimipaikoissa S-Etukortti Visalla, kerryttää samalla myös Bonusta ja maksutapaetua. Käteisen nostaminen onnistuu S-Etukortti Visalla maksutta automaateilla (maksuttomia euromääräisiä nostoja neljä / kalenterikuukausi) ja noin tuhannen S-ryhmän toimipaikan kassalla ympäri Suomen, jopa ympäri vuorokauden. Kassoilla voi myös tallettaa rahaa.

En halua maksaa kortilla vaan käyttää käteistä.

S-Pankki on ainoa pankki, josta vielä saa käteistä aina kun sitä tarvitsee, miksi tämä muutetaan?

Käteisen käyttö on vähentynyt jatkuvasti vuosien ajan, ja koronatilanteen myötä vielä aiempaa nopeammin. Haluamme kuitenkin tarjota käteispalveluja jatkossakin ja mahdollistamme käteisen nostamisen ja tallettamisen jokaisena arkipäivänä.

Käteisen nostamien onnistuu S-Etukortti Visalla helposti maksutta automaateilla ja nostaminen sekä tallettaminen noin tuhannen S-ryhmän toimipaikan kassalla ympäri Suomen, jopa vuorokauden ympäri. Kortilla maksaminen on myös helppoa ja turvallista, kun ei tarvitse kantaa mukana isoja summia käteistä. Kun maksaa S-Etukortti Visalla S-ryhmän toimipaikoissa saa samalla myös Bonusta ja maksutapaetua, eli ihan oikeaa rahaa omalle pankkitilille. Rahan siirtäminen S-Pankkiin onnistuu helpoimmin ja turvallisimmin tilisiirtona.

Kesän lauantaiaukiolot Asiakasomistajapalveluissa

Juhannuspäivänä la 25.6.2022 toimipisteemme ovat suljettuina.
Lauantaisin 2.7.-30.7.2022 välisenä aikana palvelevat Asiakasomistajapalvelupisteemme Sello, Sokos Helsinki, Itäkeskus sekä Jumbo. Pisteemme ovat avoinna klo 10-18.
Palvelemme jälleen normaalien lauantaiaukiolojen mukaisesti la 6.8.2022 lähtien.

 

Palvelemme 8.6 alkaen Klaukkalan uudessa S-marketissa

Avaamme keskiviikkona 8.6.2022 Klaukkalan uudessa S-marketissa Asiakasomistajapalvelupisteen osoitteessa Lepsämäentie 2, 01800 Nurmijärvi. Palvelemme toistaiseksi keskiviikkoisin klo 10-18.

Ei käteispalvelua.

 

Bonus tuplana

HOK-Elannon myymälöissä on ajoittain Bonus tuplana -kampanjoita, joiden aikana tehdyistä ostoksista saa kaksinkertaisen Bonuksen.

Tällä hetkellä Bonus tuplana -kampanja on käynnissä seuraavissa toimipaikoissa:

  • -

 

Bonusneuvoja paikalla

Autamme sinua S-Etukorttiin ja S-mobiiliin liittyvissä asioissa. Tervetuloa myös kuulemaan miten saat entistä enemmän hyötyä asiakasomistajuudestasi sekä tutustumaan S-Pankin maksuttomiin peruspalveluihin asiakasomistajille.

Liittyminen asiakasomistajaksi onnistuu helpoiten S-mobiilissa tai osoitteessa https://www.s-kanava.fi/asiakasomistajuus/liity/ . Asiakasomistajapalvelu ja S-Pankkipisteemme löydät täältä , voit tulla käymään myös ajanvarauksella, jolloin pääset asioimaan ilman jonottamista.

Tervetuloa!

 

 

 

 

 

Bonusneuvojamme palvelevat sinua seuraavissa toimipaikoissa: