HOK-Elannon uusista ravintoloista ensimmäisenä avautuu Lilla Sten – All Day Bistro & Cafe, joka toivottaa asiakkaat tervetulleiksi perjantaina 21. maaliskuuta Hypen 2. kerrokseen. Myöhemmin keväällä ovensa avaa Stensvik – Kitchen & Rooftop, joka on ainutlaatuinen kattoravintola Hypen 7. kerroksessa. Lisäksi HOK-Elanto vastaa Hypen catering-palveluista, tarjoten ensiluokkaisia tarjoiluja niin yritystapahtumiin, juhliin kuin urheilutapahtumiinkin.
– Haluamme tarjota asiakkaillemme ravintolakokemuksia, jotka ovat osa kokonaisvaltaista elämystä. Siksi olemmekin ylpeitä saadessamme tuoda HOK-Elannon laajan ravintolaosaamisen osaksi Hybridiarena Hypeä. HOK-Elannon ravintolapalvelut kattavat kaiken bisneslounaista ja kahvilan herkkuhetkistä aina kattoterassilla nautittuihin illallisiin ja räätälöityihin catering-palveluihin, sanoo HOK-Elannon ravintoloiden toimialajohtaja Henriikka Puolanne.
Hybridiarena Hypen ravintolajohtaja Antti Ahokas odottaa innolla ravintoloiden avautumista ja toivottaa asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi nauttimaan ravintoloiden tarjonnasta ja tunnelmasta.
– Olemme todella innoissamme saadessamme avata kaksi uutta ravintolaamme Hybridiarena Hypeen! Ravintolat Lilla Sten ja Stensvik tarjoavat asiakkaillemme erilaisia, mutta yhtä unohtumattomia ravintolakokemuksia, jotka rikastuttavat sekä areenan tapahtumia että kävijöiden arkea. Nyt avautuvassa Lilla Stenissä voi nauttia kiireettömästi aamun puurobaarista, herkullisesta lounaasta sekä rennosta after workista bistrolistan maittavien annosten kera. Myöhemmin keväällä avautuva Stensvik taas tarjoaa unohtumattomia illallisia upeiden merimaisemien äärellä. Odotamme malttamattomina, että pääsemme toivottamaan asiakkaat tervetulleiksi pian myös sinne, Ahokas kertoo.
Lilla Sten – keidas tapahtumien sydämessä
Perjantaina 21. maaliskuuta avattava Lilla Sten – All Day Bistro & Cafe sijaitsee Hypen 2. kerroksessa ja tarjoaa laadukasta ja rentoa ruokaa koko päivän. Bistro ja kahvila täydentävät Hypen monipuolista konseptia, tarjoten aamuisin herkullisen puurobaarin, päivällä maittavan lounaan ja illalla bistrolistan suosikit. Listalta löytyy klassikoita, kuten savulohikeitto ja Stenin lihapullat, sekä supersuositut rapeat siivet useilla eri kastikevaihtoehdoilla. Kahvila puolestaan tarjoilee vastaleivottuja herkkuja, raikkaita salaatteja, täytettyjä leipiä sekä liikkujille suunnattuja juomia ja välipaloja. Lilla Sten on myös viihtyisä after work -kohtaamispaikka ja tapahtumakävijöiden suosittu tukikohta.
Stensvik – makuelämys merinäköalalla
Myöhemmin keväällä Hypen 7. kerroksessa avautuva Stensvik – Kitchen & Rooftop tarjoaa modernin pohjoismaisen keittiön herkkuja upealla merinäköalalla. Ravintolassa pääsee nauttimaan tunnelmallisista illallisista kynttilänvalossa sekä korkeatasoisista makuelämyksistä niin arjessa kuin juhlassa.
Räätälöityjä catering-palveluita kaikkiin tapahtumiin
HOK-Elanto vastaa myös Hybridiarena Hypen catering-palveluista. Laadukkaat ja räätälöidyt tarjoilut vastaavat niin yritystapahtumien, juhlien kuin urheilutapahtumienkin tarpeisiin.
Hybridiarena Hype – Uuden ajan elämyskeskus
Espoon Kivenlahdessa alkuvuodesta 2025 avautunut Hybridiarena Hype tuo kuluttaja- ja yritysasiakkaille ainutlaatuisen elämyskeskuksen. 17 000 neliömetrin areena yhdistää saman katon alle monipuolisen kattauksen aktiivisen elämän palveluita: yritystapahtumat, viihde-elämykset, modernit hyvinvointimahdollisuudet sekä korkeatasoisen ravintolatarjonnan. Keskus palvelee niin kuluttaja- kuin yritysasiakkaita tarjoten unohtumattomia kokemuksia.
HOK-Elanto – Pääkaupunkiseudun merkittävä ravintolatoimija
S-ryhmän suurimmalla osuuskaupalla, HOK-Elannolla, on lähes 80 ravintolaa Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Keravalla, Järvenpäässä ja Hyvinkäällä. Tunnettuja ravintoloita ovat muun muassa Ravintola Lasipalatsi, Kappeli, Salve, Zetor, Mummotunneli, Casa Largo, Belge, Vltava ja La Famiglia.