HOK-Elanto avaa uuden 24h-palvelevan Alepan Kivistöön torstaina 15.12.


Kivistön asemalle Vantaalla avataan uusi Alepa torstaina 15.12. klo 10. Osoitteessa Keimolantie 12 sijaitseva myymälä on lähialueen ensimmäinen vuorokauden ympäri palveleva myymälä sekä järjestyksessään Kivistön toinen Alepa.

13.12.2022

Aseman läheisyyteen sijoittuva Alepa tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden hankkia kätevästi niin aamukahvit, lounasostokset, matkaeväät kuin myös yön hiukopalat. Uutta myymälää ja sen 12-henkistä tiimiä lähtee luotsaamaan myymäläpäällikkö Waltter Holm. Hänelle Kivistön asiakaskunta on jo entuudestaan tullut tutuksi Alepa Kivistössä työskentelyn myötä.

“Alepa Kivistön asema tarjoaa alueen asukkaille ja siellä liikkuville helpon ja nopean ruokakaupan, josta tarvitsemansa tuotteet saa noudettua kätevästi mihin vuorokaudenaikaan tahansa. Aiomme rakentaa valikoimaamme asiakkaiden toiveita herkällä korvalla kuunnellen ja otamme mielellämme lisää Korttelitoiveita vastaan”, Holm iloitsee.

Myymäläpinta-alaltaan noin 250 neliön kokoisen Alepan valikoimaan kuuluu muun muassa lämpimiä juomia tarjoava Kaffekulma, salaattibaari, paistopiste, mehukone sekä pakettiautomaatti.

Energiaratkaisuden osalta Alepa Kivistön asema on varustettu muun muassa energiatehokkailla, ovitetuilla kylmäkalusteilla, hiilidioksidia kylmäaineena käyttävällä kylmälaitoksella sekä led-valaisimilla. Lisäksi ilmanvaihto on optimoitu ja myymälään on toteutettu varaukset, joiden avulla kylmälaitteiden tuottamaa lauhdelämpöä on mahdollista hyödyntää tulevaisuudessa. Alepa Kivistön aseman käyttämä sähkö on myös tuotettu kokonaan uusiutuvalla energialla.

Alepa Kivistön asema

  • Osoite: Keimolantie 12, 01700 Vantaa
  • Avataan to 15.12.2022 klo 10. Avajaisissa luvassa tarjouksia, kakkukahvitarjoilu sekä ilmapallojen jakoa.
  • Aukioloajat: ma-su 24/7