HOK-Elanto ja mobiilioperaattori Moi yhteistyöhön: Moin liittymistä Bonusta 30.11.2023 alkaen


HOK-Elanto on solminut paikallisen kumppanisopimuksen mobiilioperaattori Moin kanssa. Asiakasomistajillamme on mahdollisuus saada Moin liittymistä Bonusta 30.11.2023 alkaen.

30.11.2023

Asiakasomistajien mahdollisuudet kerryttää Bonusta kasvavat. HOK-Elannon ja mobiilioperaattori Moi Mobiili Oy:n solmiman yhteistyön myötä asiakasomistajamme voivat saada Bonusta kaikista Moin kuluttajille tarjoamista mobiililiittymistä: Laitenetti, Rento 4G, Rajaton 4G ja Reilu 5G.

– Osuustoiminnan tarkoituksena on tarjota asiakasomistajille jatkuvaa hyötyä. Perusajatukseemme kuuluu laadukas ja kohtuullisen hintainen tuotevalikoima kaikille. Arvostamme asiakkaidemme tarpeita ja haluamme kehittää uusia raikkaita tapoja kohdata ne. Moin kuluttaja-asiakkaiden tuoteperhe vastaa tähän erinomaisesti omaa tarjontaamme täydentäen. Ja asiakas saa vielä Bonukset päälle, sanoo HOK-Elannon toimitusjohtaja Veli-Matti Liimatainen.

– Olen erittäin iloinen tästä yhteistyöstä. Olemme jo pitkään halunneet vahvistaa toimintaamme paikallisesti ympäri Suomea ja yhteistyömme HOK-Elannon kanssa antaa meille hyvät puitteet pääkaupunkiseudulla ja Keski-Uudenmaan alueella,” Moi Mobiili Oy:n toimitusjohtaja Petri Lahtinen

Bonusta kertyy kaikista Moin kuluttajaliittymistä:

  1. Mobiililiittymien kuukausimaksuista
  2. Kotimaassa soitetuista normaalihintaisista puheluista matka- ja lankapuhelinliittymiin
  3. Normaalihintaisista teksti- ja multimediaviesteistä
  4. Kotimaan normaalihintaisesta datasiirrosta

Roaming-puhelut sekä lisämaksulliset puhelut, kuten soitot yritys- ja palvelunumeroihin tai puhelut Suomesta ulkomaille eivät kerrytä Bonusta.

Moin Bonusta kerryttävät tuotteet voi hankkia osoitteesta moi.fi. Bonusta voit kerryttää kaikilla Moin liittymillä. Bonuksen kerryttämisen voit aloittaa helposti Mun Moi -palvelussa liittämällä S-Etukortin Mun Moi -asiakastiliin. Lisätietoja yhteistyöstä ja Bonuksen kertymisestä voit lukea hok-elanto.fi/moi ja moi.fi/bonus.