Ruoan verkkokauppa laajenee Prisma Järvenpäähän


20.09.2018

HOK-Elanto laajentaa verkkokauppapalveluaan, kun Prisma Järvenpäähän avataan ruoan verkkokaupan noutopiste 24. syyskuuta. Samalla aloitetaan kotiinkuljetuskokeilu Järvenpään ja Keravan alueella.

HOK-Elannon ruoan verkkokaupasta noin 40 % tapahtuu noutopisteistä, jotka sijaitsevat Prisma Järvenpään lisäksi Prisma Olarissa, Kaaressa ja Itäkeskuksessa sekä ABC-asemien yhteydessä Mannerheimintiellä ja Sörnäisten rantatiellä.

Valmiiksi keräiltyjen ostosten nostaminen auton takaluukkuun on helppoa ja nopeaa ja ostokset saa kylmälokeroista ilman jonottamista. Noutopisteet ovat avoinna seitsemän päivää viikossa.

Kotiinkuljetuksen on voinut tilata tähän asti HOK-Elannon ketjuista ainoastaan Alepa Kauppakassista. Syyskuussa käynnistyvä kotiinkuljetuskokeilu tuo Järvenpään ja Keravan asukkaiden kotioville Prisman laajan valikoiman maanantaista lauantaihin.
– Haluamme kokeilla uudenlaisia tapoja helpottaa asiakkaiden arkea. Kyse on siis kokeilusta ja asiakkaat ratkaisevat, tuleeko käytännöstä pysyvä, HOK-Elannon verkkokaupan kehityspäällikkö Jukka Ranua kertoo.

Prisma Järvenpään noutopisteen ja kotiinkuljetusten tilausjärjestelmä avautuu torstaina 20.9. osoitteessa foodie.fi. Ensimmäiset tilaukset toimitetaan noutopisteeseen ja koteihin maanantaina 24.syyskuuta.