S-market Ympyrätalon laaja myymäläuudistus alkaa – myymälä suljetaan yli kuukaudeksi


Hakaniemessä sijaitseva S-market Ympyrätalo sulkee ovensa reilun kuukauden mittaisen remontin ajaksi, myymälän viimeinen aukiolopäivä ennen uudistusta on lauantai 5.2.2022. Uudistuksessa ruokakaupan palvelutarjontaa parannetaan, ja kylmälaitepäivityksen myötä kauppa on entistä energiatehokkaampi kokonaisuus. Ympyrätalon uudistuksen ajan Hakaniemen toinen S-market palvelee normaalisti.

01.02.2022

Maanantaina 7.2.2022 alkavassa remontissa Ympyrätalon S-market uudistetaan lattiasta kattoon. Uudistuksessa myymälän miljöö päivitetään uuteen S-market-konseptiin, kylmälaitteet vaihdetaan ympäristöystävällisempiin ja kaupan palvelutarjontaa parannetaan. Marketpäällikkö Reija Laitisen mukaan uudistus on odotettu, ja asiakkaat ovat olleet aktiivisia kertomaan omia toiveita ja kehitysehdotuksia.  

– Myymälä suljetaan yli kuukaudeksi, eli kyseessä on yksi isoimmista uudistuksista, joita S-market-ketjussa on viimeisen kahden vuoden aikana tehty. Näkyvän miljöömuutoksen ja pohjaratkaisun selkeytymisen lisäksi uusimme myymälän kylmälaitteet. Jatkossa elintarvikkeet viilenevät entistä ympäristöystävällisemmin, ja laitteiden tuottama hukkalämpö saadaan hyötykäyttöön, Laitinen kertoo.  

Uuden kylmälaitoksen myötä myymälän kylmäkaappien ja pakastealtaiden tuottama hukkalämpö saadaan ohjattua myymälän ja kiinteistön lämmitykseen. Uusi kylmälaitos käyttää kylmäaineena ympäristöystävällistä hiilidioksidia, joka pienentää myymälän hiilijalanjälkeä entisestään. Kylmäainevuotojen aiheuttamien päästöjen osuus HOK-Elannon kokonaispäästöistä oli vuonna 2020 lähes 70 %. Tähän mennessä kylmälaitosten kylmäaineista on vaihdettu yli puoleen myymäläverkostosta ja sen myötä voidaan laskea saavutetun 7000-kertainen päästövähennys. 

S-market Ympyrätalon palvelutarjonta paranee 

Uudistus tuo S-market Ympyrätaloon myös uusia palveluita. Asiakkaiden palautteiden pohjalta Ympyrätalon tarjontaan tuodaan muun muassa uusi sushi-piste, joka toteutetaan yhteistyössä Itsudemon kanssa. Uusien palveluiden ja myymälämiljöön lisäksi myös valikoimatyötä jatketaan yhdessä asiakkaiden kanssa. 

– Itäisessä kantakaupungissa korostuva vegaanisten tuotteiden kysyntä näkyy myös meillä. Asiakkaat toivovat paljon uutuustuotteita, ja toki myös ihan peruselintarvikkeita. Valikoiman kehittäminen on jatkuvaa työtä, ja siinä dialogi asiakkaiden kanssa on todella antoisaa, Laitinen summaa. 

Alkuvuodesta 2021 lanseeratun Sinuntoive.fi-alustan kautta Ympyrätalon asiakkaat ovat lähettäneet jo 800 toivetta. Eniten Ympyrätalon asiakkaat ovat toivoneet tuoreita valmisruokia, naposteltavia sekä pakasteita.  

S-market Hakaniemi ja Vaasanhalli avoinna normaalisti

S-market Ympyrätalon henkilökunta siirtyy työskentelemään ketjun muihin yksiköihin uudistuksen ajaksi. Lähimmät palvelevat S-marketit löytyvät Hakaniemestä (Siltasaarenkatu 6–10, 00530 Helsinki) ja Vaasanhallista (Helsinginkatu 1, 00500 Helsinki). 

Hakaniemen alueen asiakkaat voivat hyödyntää myös ruoan verkkokauppaa remontin ajan. Tilaukset osoitteesta: www.s-kaupat.fi