Mene Etusivulle
29.5.2017

UUTINEN

Resepti: Casa Largon kirsikkagazpacho

Perinteinen espanjalainen gazpacho on kylmänä syötävä keitto, joka sopii erinomaiseksi viilentäjäksi esimerkiksi kuuman hellepäivän lounaalle. Kokeile reseptiä!Ravintola Casa Largon gazpacho tehdään kirsikoista. Gazpacho de cerezas – kirsikkagazpacho(neljälle)1 tomaatti½ punainen paprika500 g kivettömiä kirsikoita (700 g kivellisiä)½ punasipuli½ jalapeno1 dl oliiviöljyä1 rkl punaviinietikkaa1 tl suolaaHalkaise tomaatti ja poista kova kanta. Tee samoin paprikalle, leikkaa pienemmäksi. Mittaa kaikki aineet tehosekoittimeen ja aja tasaiseksi. Siivilöi tarvittaessa. Lisää halutessasi mausteita. Jäähdytä kirsikkagazpacho ja tarjoile. Vinkki! Voit valmistaa gazpachon jo edellisenä päivänä.

KATEGORIAT

  • Muut