Kaarnan Smörrebröd on runsas herkkuleipä, joka kootaan ison maalaisleivän päälle. Kokeile maukasta suolapalaa kotona!Smörrebröd Kaarnan tapaanSmörrebröd sisältää paistettua lohta, graavilohimoussea, kylmäsavustettua haukea, tillimajoonesia ja 65°c kananmunan. Herkkutäytteet kootaan ison maalaisleivän päälle ja smörrebröd on valmis nautittavaksi.Graavilohimousse(resepti neljälle)0,5 kpl punasipulia200 g graavilohta0,5 dl tilliä1 dl vatkattua smetanaa50 g tuorejuustoapuolikkaan sitruunan mehu ja kuorisuolaa ja pippuriaKuutio sipuli ja graavilohi. Hienonna tilli. Sekoita kaikki yhteen ja tarkista suola.Tillimajoneesi(resepti neljälle)100g majoneesia30g tilliäsitruunaa maun mukaansuolaa ja sokeriaAseta salaattia leivän pohjalle ja kokoa kaikki aineet leivälle. Nauti!