Kappelin katkarapuskagen on herkullinen suolapala, joka kootaan itse tehdyn briossin päälle ja nautitaan mummonkurkkujen sekä marinoidun punasipulin kera. Testaa reseptiä kotona!KAPPELIN KATKARAPUSKAGEN(resepti neljälle)1 dl majoneesia1 rkl dijon sinappia1 tl hakattua tilliä1 tl sitruunamehua1 tl suolaa400 g valutettuja katkarapujaSekoita kaikki muut ainekset paitsi katkaravut keskenään. Anna kastikkeen maustua ja lisää se katkarapujen joukkoon.Briossi3 kpl munaa20 g sokeria200 g jauhoja0,5 tl suolaa6 g hiivaa100 g pehmeää voitaSekoita kaikki ainekset yleskoneessa. Lisää voita taikinaan pienissä osissa. Vaivaa taikinaa noin 15 minuuttia. Anna levätä jääkaapissa yön yli. Leivo vuokiin, täytä, kohota, paista 200 asteessa 12-15 min kunnes briossit ovat kullan ruskeita.Mummonkurkut1 dl etikkaa2 dl sokeria3 dl vettäpippuria ja yrttejä oman maun mukaankurkkuaKiehauta etikka, sokeri ja vesi keskenään. Mausta pippureilla ja yrtinvarsilla, jos haluat kurkkuun tiettyä aromia. Kuori kurkku ja leikkaa kuutioiksi. Marinoi etikkaliemessä ja mausta suolalla ennen tarjoilua.Marinoitu punasipuli500 g punasipulia0.5 dl punaviinietikkaa1 tl suolaa0,5 tl sokeria1 tl mustapippuriaLeikkaa punasipuli ohuiksi renkaiksi. Lämmitä kattila kuumaksi ja freesaa punasipulit nopeasti. Lisää etikka ja mausteet. Sekoita ja jäähdytä.