Kappelin herkullinen Sahrami-rapurisotto höystetään parmesanilla.Kappelin sahrami-rapurisotto(resepti neljälle)50 g hakattua sipulia0,1 g sahramia (myydään kaupassa 0,5 g pusseissa)3 dl risottoriisiä6 dl hyvää rapulientä/kalalientä1 dl valkoviiniäFreesaa sipuli, sahrami ja risottoriisi kattilassa pienessä määrässä öljyä. Lisää joukkoon kuuma liemi ja kiehauta noin 10-12 minuuttia koko ajan sekoittaen. Kun risottoriisi on miltei kypsää lisää seuraavat ainekset.50 g parmesanraastetta25 g voita200 g katkaravun pyrstöjä kuorittuna10 g hienonnettuja yrttejäsuolaaLisää lopuksi tarvittaessa rapulientä, jotta risotosta ei tule liian paksua. Risoton tulee olla hieman juokseva ja täyteläisen makuinen. Tarjoile rapurisoton kanssa joko paahdettua lohta tai kasviksia.