Mene Etusivulle
3.3.2017

UUTINEN

Resepti: La Famiglian sitruunainen risotto siialla

Sitruunarisotto siikafileellä on yksi La Famiglian asiakkaiden suosikeista. Kokeile klassikkoa kotona ja viimeistele annos voissa paistetuilla tuoreilla parsoilla.La Famiglian sopivasti sitruunainen risotto siialla 4 annosta4 siikafileetä8 dl sitruunarisottoa40 cl kasvislientä40 g voita40 g parmasanraastetta2 dl pinaattia8 vihreää parsaasuolaapippuriaSitruunarisotto3 rkl oliiviöljyä1 sipuli pilkottuna2 valkosipulinkynttä hienonnettuna400 g risottoriisiä1 oksa timjamia1 dl kuivaa valkoviiniän. 10 dl kasvislientäsuolaapippuria½ sitruuna200 g mascarponejuustoaValmista ensin sitruunarisotto. Freesaa sipuli ja valkosipuli oliiviöljyssä. Lisää risottoriisi ja timjami, jatka freesausta hetki. Lisää valkoviini ja hauduta kunnes viini on lähes kokonaan imeytynyt. Lisää kiehuvaa kasvislientä vähän kerrallaan, kunnes riisi on kypsähköä. Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan. Sekoita mascarponejuuston sekaan raastettu sitruunankuori ja puristettu mehu. Sekoita, tarkista maku ja lisää mascarponetahna risoton sekaan.Kuumenna voi paistinpannussa ja pariloi siikafileet nahkapuoli alaspäin. Viimeistele risotto: kuumenna risottoa kattilassa lopun risottoliemen kanssa, lisää voita, parmasanjuusto ja tuore pinaatti. Paista parsat voissa paistinpannussa, mausta suolalla ja pippurilla. Kasaa annos kuvan mukaan ja koristele tuoreella basilikalla maustetulla oliiviöljyllä.

KATEGORIAT

  • Muut