Fenkolilla ja appelsiinilla maustettu kurpitsakeitto, jonka tekemistä voit kokeilla myös kotona.Myskikurpitsakeitto(neljälle)1 myskikurpitsa (n. 1 kg)1 fenkoli200 g voita1 sipuli2 dl kermaa2 dl maitoa5 dl kanalientä1 appelsiinin kuori raastettunasuolaaMaustepussi5 oksaa timjamia5 oksaa persiljaa1 oksa rosmariinia1 laakerinlehti1 tl fenkolisiemeniäkurpitsansiemeniä ja oliiviöljyä koristeluunKuori kurpitsa ja paloittele se ja fenkoli. Paahda uunissa 180 asteessa 10-15 min. Kuullota voi ja sipulit kattilassa. Lisää kerma ja maito, paahdetut kurpitsat ja fenkolit, kanaliemi sekä maustepussi. Keitä 30 minuuttia miedolla lämmöllä.Ota pois maustepussi ja lisää suola ja appelsiininkuoret. Soseuta keitto. Koristele myskikurpitsakeitto kurpitsansiemenillä ja oliiviöliyllä.