Sekoittele smetanasta ja siian mädistä mousse ja tarjoile uusien perunoiden ja siikafileiden kera. Kevyt ja kesäinen annos valmistuu nopeasti ja sopii niin arkeen kuin juhlaankin.Salven siikaa ja mätikastiketta(neljälle)2 vartta tilliä silputtuna2 dl smetanaa vaahdotettuna½ dl siian mätiäsuolaa20 varhaisperunaa600 g nahallista siikafileetä4 pientä porkkanaavalkopippuriatilliä koristeluunValmista tillistä, smetanasta ja siian mädistä mousse, mausta suolalla ja laita pursotinpussiin. Kypsennä perunat ja pariloi siika sekä esikeitetty ja pitkittäin halkaistu porkkana. Mausta. Aseta perunat lautasen keskelle, porkkanat perunoiden molemmin puolin ja siikapalat perunoiden päälle. Pursota mätimoussea siikapalan molemmin puolin lautaselle ja koristele tillillä.