Stone’sin listalta löytyvä Beeramisu eli aikuisten tiramisu onnistuu tällä reseptillä kotikeittiössäkin!Tiramisu saa ihanan maun suklaisesta oluesta ja amarettosta. Viimeistele herkku vadelmilla ja suklaalla ennen tarjoilua.Stone’sin Beeramisu – aikuisten tiramisu2 kananmunaa3 rkl tomusokeria1¼ dl vispikermaa125 g mascarponejuustoa12 savoiardi-keksiä1¼ dl espressokahvia/vahvaa kahvia1¼ dl suklaa stout-olutta (esim. Youngs Double Chocolate Stout)½ dl Amaretto Di Saronnoakoristeluun tummasuklaamurua ja vadelmia (tuoreita tai kuivattuja)Erottele munista keltuaiset ja valkuaiset. Vaahdota keltuainen tomusokerin kanssa. Vaahdota toisessa astiassa valkuainen. Vaahdota erikseen myös vispikerma. Yhdistä keskenään varovaisesti mascarpone ja kaikki vaahdot. Yhdistä keskenään espresso, amaretto ja olut. Uita savoiardi-keksit pikaisesti keksi kerrallaan nesteessä ja nosta keksit tarjoiluastioihin (3 keksiä/astia). Jaa vaahto tasaisesti kaikkiin astioihin, peitä astiat ja anna tekeytyä viileässä parisen tuntia. Koristele tiramisut suklaamuruilla ja vadelmilla juuri ennen tarjoilua.