Juurescouscous toimii maukkaana lounaana tai kesäisenä lisukkeena grilliruoalle. Mintusta ja valkosipulista makunsa ammentava jogurttikastike tekee kokonaisuudesta mehevän.Stone’sin juurescouscous minttujogurttikastikkeella(resepti kuudelle)Juurescouscous1 kasvisliemikuutio3 dl vettä3 dl couscous-suurimoita½ tl ruokasuolaa1½ dl juuressalsaa1 dl kukkakaalia hienonnettunaKuumenna kasvisliemellä ja suolalla maustettu vesi kiehuvaksi kattilassa. Ota kattila pois liedeltä ja sekoita couscous nesteeseen. Anna tekeytyä hetken ja jäähdytä pikaisesti. Sekoita couscous irtonaiseksi. Lisää kylmään ja irtonaiseen couscousiin juuressalsa ja hienonnettu kukkakaali. Anna maustua jääkaapissa peitettynä ennen tarjoilua.Valkosipulinen minttujogurttikastike330 g ( n.3,3 dl) turkkilaista jogurttia2 rkl minttua hienonnettuna1 kpl valkosipulinkynsi hienonnettuna1 rkl juoksevaa hunajaa½ tl ruokasuolaarucolaa koristeluunHienonna valkosipuli sekä minttu pieneksi hakkelukseksi. Yhdistä varovasti sekoittaen kaikki ainekset keskenään, jotta jogurtista ei tule liian juoksevaa. Anna tekeytyä jääkaapissa peitettynä ennen tarjoilua. Koristele annos rucolalla.