Tornin jokiraputartar avokadopyreellä kruunaa juhlat tai viikonloppupöydän! Katso reseptiTartar valmistetaan yleensä naudanlihasta, mutta Tornissa herkku tehdään jokiravuista. Jokiraputartar löytyy ravintolan uudelta listalta.Jokiraputartar avokadopyreellä4:lle150 g jokirapuja½ limen mehu ja kuori30 g korianteria silputtunasuolaapippuriaYrttiöljy50 g tuoretta persiljaa3 dl öljyäsuolaaAvokadopyree1 kypsä avokado½ sitruunan mehusuolaaunikkonäkkileipääyrttejä koristeluunSekoita jokiravut, limen mehu ja raastettu kuori sekä korianteri. Mausta suolalla ja pippurilla.Valmista yrttiöljy ajamalla tehosekoittimessa kaikki raaka-aineet sileäksi. Siivilöi tarvittaessa.Valmista avokadopyree sekoittamalla blenderillä kaikki ainekset sekaisin. Mausta suolalla maun mukaan.Kokoa annos laittamalla lautaselle jokiraputartaria ja pursota viereen avokadopyreetä sekä yrttiöljyä. Koristele annos tuoreilla yrteillä ja tarjoa unikkonäkkileivän kera.