Tornin pannacotta maistuu vaniljalta, metsämansikoilta ja raparperilta.Vaniljapannacotta nautitaan marengin, raparperihillokkeen ja tuoreiden marjojen kera.Tornissa kruunuksi laitetaan metsämansikka-basilikasorbettia, omaan versioosi voit kokeilla mitä vain kesäisen raikasta sorbettia.Vaniljapannacotta(resepti neljälle)3 liivatelehteä1 l kermaa100 g sokeria2 vaniljatangon sisusLiota liivatteet. Kiehauta kerma ja sokeri kattilassa. Sekoita kaikki aineet keskenään ja kaada kertakäyttövuokiin. Anna hyytyä jääkaapissa yön yli.Raparperihilloke0,5 kg kuorittua raparperia0,4 kg hillosokeriavaniljaasitruunan kuortaKuori raparperit ja pilko paloiksi, hauduta miedolla lämmöllä hiljalleen kypsäksi muiden aineiden kera. Anna hyytyä jääkaapissa, kunnes seos on kylmää.Marenki100 g valkuaista100 g sokeriaVaahdota ainekset yleiskoneessa, kaada pellille ja kuivata uunissa.Koristele annos tuoreilla marjoilla ja mansikkasorbetilla.