Ravintola Zetorin jälkiruokalistalta löytyvä kropsu eli pannukakku on suomalaisten suosikkiherkku. Katso resepti!Tarjoile pannukakku karamellisoidun omenan ja jäätelön kanssa. Zetorissa annos tuodaan asiakkaalle mustaherukka-kardemummajäätelön kera, mutta kotona makupariksi voi valita sen oman lempijäätelön.Zetorin kropsu(1 pellillinen)2 kananmunaa5 dl maitoa2 dl vispikermaa3 dl vehnäjauhoja1 dl grahamjauhoja1 dl voisulaa1 tl suolaa1 dl sokeria1 tl vaniljasokeriaKaramellisoitua omenaa4 omenaa50 g voita50 g fariinisokeria1 tl kanelijauhettaSekoita kaikki pannukakun ainekset ja anna taikinan turvota ½ tuntia. Paista 200-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia.Halkaise omenat neljään osaan ja poista siemenkodat. Paloittele neljännes vielä kahteen tai kolmeen osaan. Sulata voi pannulla, lisää sokeri ja sekoita tasaiseksi. Lisää omenat ja sekoita.Kypsennä omenoita pannulla, kunnes ne ovat saaneet kauniin ruskean ja tasaisen pinnan. Jäähdytä.Tarjoile pannukakku karamellisoitujen omenoiden ja jäätelön kera.