Mene Etusivulle
10.3.2017

UUTINEN

Resepti: Zetorin savuporokeitto

Täyteläinen savuporokeitto on yksinkertainen mutta maukas alkuruoka talvella, miksei kokonainen ateriakin leivän kera. Kokeile herkullista savuporokeittoa kotona tai makustele se Zetorissa.Zetorin Juustoinen savuporokeitto ja ruisleipärouhetta (resepti neljälle)Jos haluat syödä keiton pääruokana, tuplaa resepti. Tästä reseptistä tulee keittoa noin 2 dl/hlö.1 dl sipulikuutioita400 g savupororouhetta5 dl vettä2,5 rkl lihaliemijauhetta4 dl vispikermaa1,5 dl juoksevaa Koskenlaskija juustoasuolaa, mustapippuriaMaizenaa suurustamiseenViimeistelyyn ruisleipärouhetta ja pilkottua ruohosipulia.Freesaa sipuli voissa, lisää savupororouhe. Lisää vesi ja lihaliemijauhe ja anna kiehahtaa. Lisää kerma ja juusto, mausta suolalla ja pippurilla. Suurusta tarvittaessa Maizenalla. Koristele keitto ruisleipärouheella ja ruohosipulilla.

KATEGORIAT

  • Muut