Resepti: Stone’sin suklaakakku


03.03.2017

Stone’sin suklaakakku on suussa sulavan pehmeä ja täyteläinen. Nauti jäätelön, kinuskikastikkeen ja marjojen kera!

Stone’sin suklaaunelma on yksinkertainen valmistaa ja herkku on parhaimmillaan seuraavana päivänä. Maltatko odottaa? Mitä tummempaa suklaata käytät, sitä syvemmän maun kakkuun saat. Pieni ripaus suolaa tasapainottaa makumaailmaa mukavasti.
 
Syntisen hyvä suklaakakku
(n. 16 annosta)
 
3 kpl kananmunaa
3 dl fariinisokeria
200 g tummaa suklaata 60%
200 g voita
3/4 dl vehnäjauhoja
ripaus suolaa
 
Vaahdota kananmunat ja sokeri. Sulata voi ja suklaa kulhossa vesihauteessa. Yhdistä suklaaseos ja munasokerivaahto. Siivilöi joukkoon vehnäjauho ja suola. Paista 160°C noin 25 minuuttia. Laita kakku painon alle yön ajaksi. Leikkaa muotoon ja tarjoile esimerkiksi vadelmamurun ja karamellikastikkeen sekä haluamasi jäätelön kera.
 
Halutessasi kakusta gluteenittoman, korvaa vehnäjauho mantelijauhoilla.