Yhteistyö ja sponsoroinnit


Haluemme kehittää pääkaupunkiseudun hyvinvointia ja edistää arjen mukavuutta. Sponsorointi- ja lahjoituskohteemme ovat tutkitusti osa asiakasomistajiemme ja HOK-Elannon omaa arvomaailmaa. Pääsponsorointikohteemme ovat Alepafillarit, Lasten päivän säätiö ja Yrityskylä.

Tukipaketti seuroille, yhdistyksille ja kouluille

Pääsponsorointikohteidemme lisäksi tuemme esimerkiksi seuroja, yhdistyksiä ja kouluja tukipaketilla, jonka sisältönä on
kahvia, mehutiivistettä ja kertakäyttömukeja. Tukipakettia voi hakea vain HOK-Elannon toimialueella, johon kuuluvat Helsinki, Espoo, Vantaa, Hyvinkää, Järvenpää, Kerava, Mäntsälä, Nurmijärvi ja Tuusula. Tukipaketti myönnetään yhdelle kohteelle enintään kerran vuodessa.

Kohde ei voi olla yksittäinen luokka tai joukkue, vaan tuki myönnetään aina koko koululle tai urheiluseuralle. Tukipaketteja ei ole tarkoitettu käytettäväksi mielenilmausten eikä vastaavien poliittisten, uskonnollisten tai muiden tapahtumien tukemiseen. Tukipakettia voi anoa vain tällä lomakkeella. Tukipaketteja on rajoitetusti.

Kentät, jotka on merkitty * ovat pakollisia.

Hakemuksen käsittelyaika on kaksi viikkoa. Myönnetystä tukipaketista ilmoitetaan hakijalle. Paketit noudetaan paikasta Prisma Kaari Kannelmäki, Kauppakassin sisänoutopiste 1. krs, Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki. Noutopiste on avoinna arkisin ma–pe klo 10–21 ja la 10–18.