Osuusmaksu on sijoituksesi osuuskaupan pääomaan ja suuruudeltaan 100 euroa. Lunastat sillä yhden osuuden HOK-Elannosta. Lisäksi saat Bonusta sekä runsaasti muita asiakasomistajaetuja. Jos joskus päätät luopua asiakasomistajuudesta, saat maksamasi osuusmaksun kokonaisuudessaan takaisin.

Maksa osuusmaksu kokonaan

Voit maksaa osuusmaksusi kokonaisuudessaan, jolloin saat kaikki edut käyttöösi välittömästi.

Voit maksaa osuusmaksun täyteen kirjautumalla S-kanavalle tai lähimmässä Asiakasomistajapalvelu ja S-Pankki -pisteessä.

Maksa osuusmaksusta osa

Vaihtoehtonasi on maksaa vähintään 20 euroa ns. osaosuusmaksuna. Tällöin ostoistasi kertynyt Bonus ja maksutapaetu siirretään täydentämään osuusmaksuasi ja kun osuusmaksusi on täyteen maksettu, saat rahana maksetut edut käyttöösi. Aikaa osuusmaksun maksamiseen on viisi vuotta.

Miksi osuuskaupan jäsenyys kannattaa?

Asiakasomistajana kuulut oman alueesi osuuskauppaan. Kiitoksena palveluiden käytöstä saat hyötyä. Sitä enemmän, mitä enemmän palveluja käytät.

Ylivoimaisesti tärkein syy olla asiakasomistaja on saamasi rahallinen palautus, Bonus. Sitä kertyy S-ryhmän ja yhteistyökumppaneiden yli 2000 toimipaikasta.

Muita osuuskaupan jäsenyyden etuja ja hyötyjä löydät tästä.

Miksi sain ilmoituksen jäsenyyden päättymisestä?

HOK-Elanto on lähettänyt jäsenyyden päättymisilmoituksen niille jäsenille, joiden osuusmaksu ei ole tullut täyteenmaksetuksi osuuskaupan sääntöjen mukaisesti. Lue lisää tästä!

Osuusmaksun korko vuonna 2021

HOK-Elanto ei maksa osuusmaksun korkoa vuonna 2021. HOK-Elannon edustajisto päätti kevätkokouksessaan vahvistaa HOK-Elannon vuoden 2020 tilinpäätöksen ja konsernitilinpäätöksen. Taseen osoittama tilikauden 1.1.2020-31.12.2020 ylijäämä päätettiin hallituksen ehdotuksen mukaisesti jättää edellisten tilikausien ylijäämätilille.