Mediapalvelu


HOK-Elannon mediapalvelu palvelee arkisin klo 8-16

Palvelemme mediaa numerossa 010 766 0590 sekä sähköpostitse osoitteessa viestinta.hok-elanto@sok.fi arkisin klo 8-16.

HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa ja vastaamme S-ryhmän palveluista pääkaupunkiseudulla sekä Keski-Uusimaalla. Toimittajana voit olla yhteydessä mediapalveluumme, kun tarvitset ajankohtaista tietoa tai haastateltavan HOK-Elannon kaupoista, ravintoloista, muista liiketoiminnoista tai vaikkapa pääkaupunkiseudun kuluttajatrendeistä, yrityksemme vastuullisuudesta tai HOK-Elannon organisaatiosta yleisesti.  

HOK-Elannon lehdistötiedotteet löydät STT Infon nettisivuilta. Voit myös tilata lehdistötiedotteet sähköpostiisi STT Infon uutishuoneestamme. 

Valtakunnallisen S-ryhmän mediapalvelun yhteystiedot sekä S-ryhmän lehdistötiedotteet löydät S-ryhmän mediapalvelun sivuilta.

Mikäli haluat antaa asiakaspalautetta HOK-Elannolle tai S-ryhmälle tai sinulla on asiakkuuteesi liittyviä kysymyksiä, olethan yhteydessä Asiakaspalvelu - S-kanava 

 

Kirjaamme HOK-Elannon mediapalveluun tulleet yhteydenotot, niiden sisällön ja yhteydenottoihin liittyvät tarpeelliset henkilötiedot HOK-Elannon viestinnän käyttöön.

Lisätietoa mediapalvelun yhteydenottoihin liittyvästä henkilötietojen käsittelystä saat HOK-Elannon sidosryhmien yhteystietorekisterin tietosuojaselosteesta täällä: https://hok-elanto.fi/tietosuojainformaatio