HOK-Elannolla on mahdollisuuksia moneen


Meillä voit työskennellä monella eri toimialalla kaupasta ravintolaan ja kukkasitomosta asiantuntijatehtäviin toimistolla. Voit myös siirtyä niiden välillä, ottaa uusia ura-askeleita eri suuntiin! Osaamisen kehittäminen ja sisäinen kasvu ovat HOK-Elannolla tärkeässä roolissa henkilöstötyössä. Tutustu videoiden kautta hokelantolaisten huikeisiin, erilaisiin urapolkuihin!

Monica kokee, että HOK-Elannossa on erinomaiset mahdollisuudet edetä uralla

 

Emotionissa työskentelevän Lauran motto on "Hymyile, niin maailma hymyilee sulle"

HOK-Elannolla on myös oma Herkkukeittiö, josta Ruut on löytänyt paikkansa

Elisa työskentelee juristina HOK-Elannon Lakipalveluissa

Elisa Nilosaaren mielestä parasta hänen työssään on alusta asti ollut itseohjautuvuus. Elisa työskentelee myös osaamisen kehittämisen vastaavan roolissa ja nauttii siitä, kuinka pääsee kehittämään työpaikkaansa entistäkin paremmaksi.

Rakkaus ruokaan ja resepteihin kuljetti Inan myyjän tehtävistä ruokatorille

Ina Petrell aloitti työt HOK-Elannossa myyjänä ja on nykyään töissä ruokatorilla S-marketissa.

Janeten ura alkoi kesätyöntekijänä, nykyisin hän on liikeideapäällikkö

Janette Lindberg-Piimies tuli HOK-Elannolle kesätöihin yli 22 vuotta sitten. Ura on kuljettanut nykyiseen tehtävään liikeideapäällikkönä!

 

Petrin polku vahtimestarista ryhmäpäälliköksi

Petri Mälkiä tuli HOK-Elannolle 25 vuotta sitten vahtimestariksi ja työskentelee nyt ravintola-alan ryhmäpäällikkönä. Tutustu Petriin ja hänen huikeaan uraansa HOK-Elannossa!

Oton askeleet Alepan kassalta Food Market Herkun osastopäälliköksi

Otto Salminen kuvitteli tulevansa Alepan kassalle vain hetkeksi ennen "oikeita töitä", mutta löysikin oman juttunsa ja jäi sille tielleen. Oton askeleet uralla ovat vieneet jo pitkälle!

Kaarlon huikea ura on kuljettanut eri tehtävien kautta kesätyöntekijästä kehityspäälliköksi

Kaarlo "Cake" Virtanen aloitti uransa kesätöissä 15 vuotta sitten ja on työskentelee nykyisin HOK-Elannon henkilöstön kehityspäällikkönä.