123. Alepa avattiin Tapulikaupunkiin 


Tapulikaupungin ruokakauppatarjonta monipuolistui, kun alueelle avattiin uusi Alepa. Myymälä täyttää koillishelsinkiläisen alueen asukkaiden pitkäaikaisen toiveen saada S-ryhmän kauppa alueelle. 

04.02.2021

– Alueen hieman alle viidestä tuhannesta taloudesta lähes 4 000 on osuuskaupan asiakasomistajia, joten ennen kaikkea heille tämä on saamiemme palautteidenkin mukaan tärkeä asia, myymäläpäällikkö Merja Tissari toteaa.

Tissarilla on tuntumaa lähiseudun asiakkaiden arkeen ja toiveisiin, hän nimittäin siirtyy Tapulikaupunkiin Alepa Tapaninkylästä, jonne on matkaa linnuntietä noin kilometrin verran.

Alepa Tapulikaupunki on Alepa-ketjun 123. yksikkö. Neliöitä kaupassa on 231 ja valikoimassa on alkuvaiheessa lähes 3300 tuotetta.
– Kasvatamme valikoimaa heti avauksesta alkaen asiakkaiden toivomilla tuotteilla, Tissari lupaa.

Toiveita voi esittää henkilökunnalle tai alepakorttelitoive.fi-palvelun kautta.  Asiakkaita palvelee uudessa myymälässä yhdeksän alepalaista.

Palokuja 4, 00750 Helsinki (n. 300 metriä Puistolan asemalta, asuinalueen keskellä)
Avoinna:
ma–la klo 6.30–23
su klo 9–23

Esimerkki Alepan asiakaspalautejärjestelmään tulleesta palautteesta:
”Tuhannet kiitokset, että vihdoin saimme tänne Tapulikaupunkiin S-paikan, tuon Alepan 4.2.2021 alkaen. Tätä olemme odottaneet pitkään. Paikka on erinomainen. Siinä on takavuosikymmeninä ollut mainio Elanto! Tapulissa on paljon ruokakuntia, tiivistämisrakentamisen myötä lisääntynyt ja tullee vielä lisääntymään.”