ABC Deli avattu Pihlajistossa


09.04.2008

Viides ABC Deli avattiin Pihlajistossa

Pääkaupunkiseudun viides ABC Deli avattiin 22.1.2008 Pihlajistossa.  Lahdenväylän ja Pihlajamäentien risteyskohdassa sijaitseva liikennemyymälä palvelee niin tien päällä liikkujia kuin paikallisia asukkaitakin. ABC Deli tarjoaa helpon ja mukavan tavan ostaa polttonesteitä, päivittäistavaroita ja valmista ruokaa.

ABC Delissä on tarjolla monipuolinen päivittäistavaravalikoima, herkullista kotiruokaa, pikkulämpimiä, kahvia, muita juomia, suolaista ja makeaa kahvileipää. Asiakas voi ostaa valmiit ruoka-annokset mukaan kotona lämmitettäviksi tai nauttia ne paikan päällä. Helppous, nopeus ja monipuolisuus ovat tarjonnan avainsanat. Yhtenäinen tila auttaa hahmottamaan koko tuotetarjonnan heti ovesta sisään astuttaessa. Ruokaa on tarjolla moneen makuun ja tarpeeseen. 

–  HOK-Elannpon ABC-ketju kasvatti liikevaihtoaan viime vuonna lähes 50 prosentilla ja tulemme edelleen kasvattamaan verkostoamme pääkaupunkiseudulla, kertoo HOK-Elannon ABC-ketjunjohtaja Markku Kuusinen.

– Esso-huoltamoiden muutos ABC Deli –yksiköiksi jatkuu vilkkaana tänäkin vuonna. Asiakasomistajamme saavat näin entistä laajemman palveluverkoston ja mahdollisuuden hyödyntää myös polttoaineostojaan Bonuksen kasvattamiseen.

HOK-Elannolla on tällä hetkellä pääkaupunkiseudulla kaikkiaan 20 yksikköä, joista entisiä Esso-asemia on kahdeksan. Viisi niistä on tähän mennessä avattu ABC Deleinä, ja neljä ABC- Automaattiasemina.

Liikennemyymäläpäällikkö Tiina Manninen, puh. 01076 66791, tiina.manninen@sok.fi
Osoite: Pihlajistontie 2, 00710 Helsinki                    
Lp 296 Polttoneste, lp 297 Deli,

Lisätietoja:
HOK-Elannon ABC-ketju
Mikko Riistama, kenttäpäällikkö, puh. 010 76 60520, mikko.riistama@sok.fi
Markku Kuusinen, ABC-ketjunjohtaja , puh. 010 76 60673, markku.kuusinen@sok.fi