Aktiivisesti Yhteishyvässä


26.08.2008

Syyskuun Yhteishyvässä pureudutaan hyvään valaistukseen, haetaan tyyliä työhön ja tehoa lenkkipoluille.

Iltojen pimetessä valo on poikaa: Yhteishyvässä pureudutaan hyvään valaistukseen. Lisäksi haemme housupuvulla tyyliä työhön ja sykemittarilla tehoa lenkkipoluille.

Vierailemme yökoulussa ja tutustumme geokätköilyyn. Tapaamme myös varttuneemmalla iällä opintielle loikanneen ja perehdymme taksvärkin saloihin. Multasormi löytää lehdestä vinkkejä syksyn istutuksiin.

Millaista ruokaa työpäivän lomassa pitäisi syödä ja millainen on koululaisen terveellinen välipala? Lehti tarjoaa ohjeita näihin pulmiin. Lisäksi voimme lukea, miten eri ihmiset hoitavat työaikaisen aterioinnin.

Sykemittarit esillä

Tutustumme Yhteishyvässä kolmeen erilaiseen, suurimpien Sokosten ja Prismojen valikoimista löytyvään sykemittariin ja kerromme, miten saat niiden avulla parhaan hyödyn treenistä. Ohjeistamme myös valitsemaan oikeat urheiluliivit eri lajeihin.

Lehdessä vieraillaan Raision Kauppakeskus Myllyssä toimivassa Prismassa, missä ollaan tarkkoina kierrätyksen kanssa. Käymme myös Vantaalla ja tutumme syyskuussa aukeavaan viihdekeskus Flamingoon sekä siellä olevaan uuteen Sokos Hotelliin.

Yhteishyvässä on esittelyssä tilafarmarin toisen sukupolven edustaja, kesällä ennakkomyyntiin tullut Peugeot 308 SW.

Toimitus maistelee lehdessä kuivaleipiä. Esittelemme myös eri omenalajikkeita. Ruokamaailma-liitteessä nautitaan kasviksia ja herkutellaan perunalla sekä silakkaruuilla. Tarjolla on myös omenareseptejä ja ohjeet kaalikääryleiden tekoon.