Asiakasomistajan omat viinit ja samppanja


06.05.2019

Kestävää kehitystä ja alhaista hiilijalanjälkeä, mutta myös herkullista makua – uudet asiakasomistajan luomuviinit. Mukana myös tuttu Nicolas Feuillatte -samppanja.

Uudet asiakasomistajaviinit S-Etukortilla alkaen 23,90 € (norm. 33,90 €). Samppanja alkaen 43,90 € (norm. 73,90 €).
 
Saatavilla S-ryhmän ravintoloista kautta maan. Ei kerrytä Bonusta. (AL 51.2 §)
 
Ekuò-luomuviinit valmistetaan Veneton alueella Pohjois-Italiassa. Tuotemerkin omistaa Murialdo World -hyväntekeväisyysorganisaatio, ja tuotoilla rahoitetaan kansainvälisiä kehitysmaaprojekteja 16 maassa.

Punaviini Ekuó Merlot
Tumma rubiininpunainen väri, runsaan hedelmäisessä tuoksussa on luumun ja suklaan lisäksi yrttisyyttä ja hieman mausteisuutta. Keskitäyteläinen, kypsien tanniinien ja pehmeän hapokkuuden ryhdittämä maku on pehmeän hedelmäinen ja mehukas. Parhaimmillaan paahdettujen ja grillattujen liharuokien sekä runsaiden pastaruokien kumppanina. 
 
Valkoviini Ekuó Chardonnay
Oljenkeltainen väri, tuoksussa kukkeutta, lajikkeelle tyypillisesti sitruunaa ja kypsää persikkaa. Raikkaan hapokas ja kuiva maku, joka on tuoksun tapaan sitruksinen, kukkea ja hieman eksoottisiin hedelmiin vivahtava. Monipuolinen ruokaviini niin pastojen, merenherkkujen kuin alkupalojenkin pariin. Viini on myös miellyttävä seurustelujuoma tai aperitiivi.
 
Kuohuviini Ekuó Garganega-Chardonnay
Ekúo Spumante on tuotettu Veneton alueella kasvaneista rypäleistä. Raikkaan omenainen tuoksu, jossa häivähdys kukkaisuutta. Kuiva (Extra dry), pirteän hapokas ja raikkaan hedelmäinen maku on tuoksun mukaisesti omenainen, kukkainen ja sitrushedelmien sävyttämä. Raikas hedelmäinen aperitiivi. Salaattien, kasvisruokien ja merenherkkujen kumppani. Sopii myös keveille pastaruoille.

Samppanja Nicolas Feuillatte Brut
Nicolas Feuillautte -samppanja toimii yhtä hyvin aperitiivina, nautiskelujuomana tai vaikka läpi aterian. Nicolas Feuillatte Brut on pehmeän hedelmäinen, jossa voi aistia omenaa, makeaa päärynää ja raikasta sitrusta. Loppumaku on pitkä, tyylikäs ja eloisa.  Ja se maistuu monelle – Nicolas Feuillatte on maailman kolmanneksi suurin samppanjatuottaja.