Bacaro Doppio tarjoilee palan kahvinmakuista Italiaa


03.11.2015

Bacaro Doppio on Italian rennoista pikkukahviloista vaikutteita saanut uusi delikahvilaketju. Ensimmäinen Bacaro Doppio avautuu marraskuussa Raision kauppakeskus Myllyyn ja seuraava keväällä 2016 Ouluun.

Bacaro Doppiossa nautitaan vastapaahdetusta kahvista ja italialaistyylisistä leivonnaisista iltapäivän luppohetkinä, päivän päätteeksi tai ostosten lomassa. Bacaro Doppio -kahvilat tuovat ostoskeskuksiin rennon tyylikkään taukopaikan, jossa tunnelma on välimerellisen vilkas. Bacaro Doppio toivottaa tervetulleiksi kaikenikäiset kahvinystävät niin hyvän espresson kuin italialaisten makujen äärelle.

Baristat jauhavat espressojen ja erikoiskahvien raaka-aineen paikan päällä Segafredon pavuista, joten kahvi on aina tuoretta.  Nälkäiset nautiskelevat herkullisista pariloiduista leivistä, kuten piadinoista ja mezzalunoista. Makeina herkkuina tarjoillaan leivonnaisia ja artesaanijäätelöä.

Uusia konsepteja asiakkaiden tarpeisiin

– Kauppakeskukset ravintolamaailmoineen ovat uudistumassa. Niiden palveluiden tulee vastata nykyasiakkaan tarpeita ja vaatimuksia. Bacaro Doppiossa tarjoamme kauppakeskuksen vieraille laadukasta kahvia olohuonemaisessa ympäristössä. Kahvilat ovat avoinna kauppakeskuksen aukioloaikojen mukaan, kertoo kehityspäällikkö Petri Martola SOK:n Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjauksesta.

– Toimintaympäristön muuttuessa jatkuvasti mekin tulemme lanseeraamaan uusia konsepteja entistä nopeammin ja annamme niille tilaa kehittyä asiakkaiden kanssa. Aiemmin tänä syksynä S-ryhmä avasi Tsiken-kanaravintolan ja pizzaa paloina tarjoilevan Qualitanon. Molemmista olemme saaneet erittäin hyvää palautetta, Martola sanoo.

Bacaro Doppion konsepti on SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan suunnittelema ja kahviloiden sisustus Visionary Design Partnersin Jaana Ekmanin käsialaa.

S-ryhmän koko ravintolakirjo löytyy Raflaamosta.