BBQ House siirtyy HOK-Elannolle


09.10.2008

TIEDOTE

7.10.2008

 

Kampin kauppakeskuksessa sijaitseva eteläamerikkalaistyylinen pihviravintola BBQ House siirtyy HOK-Elannolle. Kaupan myötä HOK-Elanto pystyy palvelemaan entistä laajemmin asiakasomistajien tarpeita Kampin alueella.

 

Ravintola BBQ House siirtyy HOK-Elannolle ja jatkaa toimintaansa entisellä nimellään. Uutta ravintolaa koskeva sopimus Beefmax Oy:n kanssa allekirjoitettiin 3.10.2008. Siirtymisen tavoiteaikana pidetään 31.10.2008.

Ravintola BBQ House tarjoaa parhaista kotimaisista ja ulkomaisista raaka-aineista valmistettuja ruokatuotteita upeassa miljöössä. Ravintolassa soi lattarimusiikki ja tuoksuu laavakivigrillissä kypsennetty pihvi. Tunnelma on konstailematon ja rento, ruokalista kattava ja joustava. Ideana on, että asiakas saa itse rakentaa annoksensa oman makunsa mukaan.

– BBQ Housen liikeidea säilytetään nykyisellään. Tunnemme Kampin markkinat jo entuudestaan Oluthuone Rotterdamin ja Ravintola Campin myötä, ja uskomme Kampin kauppakeskuksen vetovoiman kasvavan edelleen. BBQ Housen oston myötä pystymme entistä paremmin ja laajemmin palvelemaan asiakasomistajiemme tarpeita Kampissa, toimialajohtaja Jouko Heinonen kertoo.

BBQ House sijaitsee Helsingin keskustassa, Kampin kauppakeskuksessa, Urho Kekkosen katu 1:ssä. Ravintolassa on 109 asiakaspaikkaa. Sisäsalissa pääsee seuraamaan aitiopaikalta kokkien työskentelyä avokeittiössä, ja lämmitetyltä lasiterassilta on hyvä näkymä Kampin aukion vilskeeseen. Lisäksi BBQ Housella on 200 asiakaspaikan suosittu terassi aivan Oluthuone Rotterdamin terassin läheisyydessä.

Ravintola siirtyy ryhmäpäällikkö Satu Rytkösen vastuualueeseen.

 

Lisätietoja:

Ravintoloiden toimialajohtaja Jouko Heinonen,

puh. 010 76 60640, jouko.heinonen@sok.fi

Ryhmäpäällikkö Satu Rytkönen,

puh. 010 76 60647, satu.rytkonen@sok.fi