Emotion tarjoaa nyt kaikkea kauneudesta myös Isossa Omenassa


02.09.2016

HOK-Elannon kymmenes Emotion avataan perjantaina 2.9. Kauppakeskus Iso Omenassa. Emotion on kauneuden ja hyvän olon erikoisliike, joka tarjoaa monipuolisen valikoiman kansainvälistä ja suomalaista huippukosmetiikkaa sekä naisille että miehille sekä terveystuotteita. Ketju on kehittynyt vahvasti viime vuosina ja voi hyvin. Liiketila Iso Omenassa on toiveiden täyttymys.

Monipuolisena merkkikosmetiikan erikoisliikkeenä Emotion on kuin tavaratalon kosmetiikkaosasto, joka on sijoitettu kauppakeskusympäristöön. Uusi Emotion sijaitsee erinomaisella paikalla Iso Omenan katutasossa, aivan alakerran Prismasta tulevien liukuportaiden vieressä.

– Tuomme tänne Iso Omenaan ihan uudenlaisen toiminnallisuuden, joka toimii asiakasystävällisesti tax-free -tyyppiseen tapaan, jossa kaikki tuotteet ovat kätevästi ulottuvilla. Sarjakosmetiikan uutuudet ja kampanjatuotteet ovat selkeästi esillä samassa kalusteessa, kertoo HOK-Elannon Emotioneiden ketjupäällikkö Aira Gästrin.
– Uutta ilmettä antaa myös musta katto ja isot infonäytöt kassapöydän takana ja ikkunassa.

Uudesta Emotionista löytyvät myös tuoksut ja kampaamotuotteet. Lisäksi Emotionin tiloissa palvelee kampaamo Salon Klipsi.

Emotion-ketjun vahvuus on henkilökohtainen palvelu. Kaikilla Emotionin työntekijöillä on kosmetiikka-alan koulutus. He moniosaajia, jotka palvelevat, meikkaavat ja neuvovat kaikenikäisiä asiakkaita innostuneen ammattilaisen otteella.

Emotion Iso Omenan myymäläpäällikkönä toimii Anne Österberg, jolla on tiimissään viisi muuta kosmetiikan ammattilaista.