Eroon kuittisirkuksesta


27.02.2014

S-Business -kortti on yritysasiakkaiden oma kortti ja S-ryhmän yritysasiakkuuden tunnus. Maksuton kortti säästää aikaa kuittien käsittelyltä.

S-Business -kortin erityisenä etuna on kuitittomuus: S-Business -kortti vapauttaa yritysasiakkaat kuittien käsittelystä ja säästää näin aikaa ja vaivaa.

– Aalto-yliopiston tutkimuksen mukaan yhden kuittioston käsittelyyn kuluu aikaa kymmenen minuuttia, kun lasketaan kaikkien osapuolten käyttämä aika yhteen. Yrityksessä saattaa olla käsiteltäviä kuitteja jopa tuhansia kuukausittain, eli kuiteista vapautuminen on ajallisesti merkittävä hyöty, kertoo toimitusjohtaja Niko Sinervä S-Business Oy:sta.

S-Business -kortti on maksuton ja tarjoaa yrityksille alennuksia sekä maksuaikaa hankintoihin. Musta S-Business -kortti käy jo yli 1600 S-ryhmän toimipaikassa kattaen niin päivittäis- ja käyttötavarakaupan, hotellit ja ravintolat sekä liikennemyymälät.

– S-Business -kortti palvelee yritysasiakkaita, mutta koska korttia käytetään osuuskauppojen toimipaikoissa, jotka ovat asiakasomistajien omistamia, hyödyttää S-Business -kortti viime kädessä asiakasomistajiamme, Sinervä päättää.