Esittelyssä Presidentin tilava Standard XL by Ivana Helsinki


26.04.2018

Majoitu perheen tai ystäväporukan kanssa tilavassa Standard XL -by Ivana Helsinki huoneessamme, jossa on erillinen makuuhuone ja olohuone.

Tilaa ja luksusta monenlaiseen käyttöön

Uudistuksemme myötä saimme Original Sokos Hotel Presidentissä käyttöön uusia tilavia Standard XL -by Ivana Helsinki huoneita, jotka ovat rauhallisella sijainnilla sisäpihan puolella. Huoneissa on erikseen olo- ja makuuhuone, joiden välissä on liukuovi. Makuuhuoneen puolella on muhkea 180cm leveä parivuode. Sekä olohuoneen että makuuhuoneen puolilla on omat televisiot. Olohuoneessa on työpöytä ja erillinen 140cm leveä sohva, josta voidaan avata lisävuode yhdelle aikuiselle tai kahdelle lapselle. Huoneen varusteluun kuuluu myös minibar, vedenkeitinseitti ja tallelokero. Standard XL -huoneita on saatavilla sekä suihkullisina että ammeellisina vaihtoehtoina. 

 

Jokainen huonekerroksemme on omalla ainutlaatuisella suomalaisella teemallaan, joita ovat Talvimyrsky, Juhannus, Satumetsä, Sisu ja Hiljaisuus. Teemoillamme kuvataan suomalaista mielenlaatua ja luontoa. Standard XL by Ivana Helsinkin huoneita on saatavilla kaikilla erilaisilla huoneteemoillamme. Jos ihastut johonkin tiettyyn huoneteemaamme, voit toki toivoa sitä varauksen tehtyäsi esimerkiksi sähköpostitse!

 

Lapsiperheille

Makuuhuoneen puolella vanhemmat nukkuvat rauhaisat yöunet kun perheen juniorit nukkuvat välioven takana olohuoneen sohvasta avatulla lisävuoteella. Edes siitä ei tule riita, mitä ohjelmaa katsotaan, sillä lapset voivat katsoa piirrettyjä olohuoneen puolella, kun taas makuuhuoneessa äiti voi katsoa lempileffaansa. Lapsiperheiden erityissuosikki on Satumetsä -teemainen huoneemme, jonka sisustuksesta löytyy kettuja, bambeja ja jopa pöllöjä! 

 

Ystävyksille

Olohuoneen puolella istutaan iltaa kuohujuoman kera ennen kaupungille lähtöä tilavasti, sillä ylimääräiset tavarat saa piiloon makuuhuoneen puolelle ja istumatilaakin on mukavasti. Tarvittaessa kaksikin pienikokoista aikuista majoittuu olohuoneen sohvasta levitettävässä lisävuoteessa (140 cm leveä), jolloin jopa neljän hengen seurue voi majoittua yhdessä huoneessa. Naispuolisille ystäväporukoille suosittelemme Juhannusta ja miespuolisille taas inspiroivaa ja energistä Sisua!

 

Työmatkustukseen

Hyvät unet ovat taatut, kun työläppärin voi jättää olohuoneen puolelle ja sujahtaa valtavaan parivuoteeseen pehmeiden vällyjen väliin. Olohuoneen työpöydällä työt sujuvat näppärästi, mutta suljettuasi olohuoneen välioven, unohtuvat ne vähintään yhtä näppärästi! Suosituksemme työmatkustukseen on inspiroiva ja energinen Sisu tai rauhoittava ja elegantti Hiljaisuus.

 

Kullan kanssa kahden kesken

Yllätä oma rakkaasi varaamalla tilava ja kaunis Standard XL by Ivana Helsinki, joka on kuin minisviitti. Lisää varaukseen vielä pullo kuohuvaa ja Herkutteluhetkiin -lajitelma, joka sisältää makeita petit fours -leivoksia. Kultaa voi hemmotella vielä lisää tilaamalla aamiaisen huoneeseen ja nauttimalla kiireettömästä aamusta kahden kesken. Romanttisimpia huoneteemoistamme ovat ehdottomasti Juhannus ja Hiljaisuus -teemat, jotka ovatkin suosituksiamme kahdenkeskisiin hotellilomiin!