Eventi – upea hääpaikka Helsingin tuntumassa


12.03.2020

Häät edessä ja juhlatilat vielä löytymättä? Varaa upea Eventi ja vietä unelmiesi hääjuhlat. Sviitti kruunaa tärkeän hetken.

Kun etsit upeaa juhlatilaa hääpaikaksi lähellä Helsinkiä, tervetuloa Flamingoon!

Jotain uutta, jotain vanhaa, jotain sinistä – ja jotain loisteliasta. Sellainen on Break Sokos Hotel Flamingon huikea tapahtumatila Eventi, jonka juhlava tunnelma sopii täydellisesti hääjuhliin ja korostaa tilanteen ainutlaatuisuutta. Hääpaikkana Eventi on uniikki, tunnelmallinen ja kaunis.  

Hääjuhlat omalla sisäänkäynnillä

Elämyksellinen Eventi on lasiseinäinen ja tyylikäs juhlasali, jonne on oma sisäänkäynti. Ovelle on mahdollista levittää vaikkapa punainen matto hääparia ja juhlavieraita varten. Loistava sijainti pääkaupunkiseudulla ja lähellä Helsinki-Vantaan lentoasemaa mahdollistaa häävieraiden helpon saapumisen hääjuhlaan.

Uniikkiin tilaan voi kattaa jopa 200 hengen hääillallisen hääkakkuineen ja samppanjoineen. Yhdistämällä viereinen tilausravintola Bankett Flamingo Eventiin on hääparilla käytössä jopa 500 hengen hääjuhlatila.

Moderni video-, valo- ja äänitekniikka pitää huolen, että hääohjelma näkyy ja kuuluu. Iltaa kohden pöydät voidaan siirtää sivuun ja tanssilattia tiskijukkineen ja orkesterilavoineen on valmis.  

Loistava sijainti lähellä vihkikirkkoja

Lähin kirkko on Pyhän Laurin kirkko Vantaalla, mutta lyhyen ajomatkan päässä sijaitsevat Helsingin useat upeat vihkikirkot, joista suosituimmat ovat Helsingin tuomiokirkko, Vanha kirkko ja Suomenlinnan kirkko. Vihkiminen voidaan toteuttaa myös Eventissä sopimalla asiasta seurakunnan tai maistraatin kanssa.

Sviitti hääparin onneksi!

Hääjuhlan päätyttyä on Eventistä lyhyt matka sviittiin, jossa hääpari juhlistaa ensimmäistä yhteistä yötään kuplivalla samppanjalla. Ennen vihkimistä sviitti voi toimia myös kaasojen ja morsiamen valmistautumishuoneena, jossa tunnelma nousee ihanasti yhdessä kihelmöivän jännityksen kanssa.

Tervetuloa Break Sokos Hotel Flamingoon viettämään unohtumatonta hääjuhlaa!  

Varaa hääjuhlasi tästä