Flamingo Eventi -tapahtumatila


12.09.2018

Break Sokos Hotel Flamingo sai elämyksellisen näyttämön!

LASINEN EVENTI ON VANTAAN UPEA TAPAHTUMATILA

Flamingo sai elämyksellisen näyttämön

Break Sokos Hotel Flamingoon avautui elokuussa 2018 neljäsataaneliöinen lasiseinäinen elämystila. Uniikkiin tilaan voi kattaa jopa 200 hengen juhlaillallisen. Eventi elää ja muuntuu ajankohdan ja tapahtuman mukaan. Parhaillaan myydään pikkujouluja. Uusi tila on osa hotellin isoa uudistusta, jonka myötä Flamingosta tuli Suomen suurin hotelli.

 

Eventi antaa tapahtumajärjestäjälle mahdollisuuden ajatella isosti

”Uusi Eventi tarjoaa huikean tapahtumatilan, jossa viihdytään vaikka aamusta iltaan, päiväkokouksesta juhlaillalliseen. Uuden tapahtumatilan saa tyyliteltyä eri tunnelmiin modernilla video-, valo- ja äänitekniikalla. Yötä kohden pöydät voidaan siirtää sivuun ja tanssilattia tiskijukkineen ja orkesterilavoineen on valmis”, kertoo kokouspäällikkö Petri Saukkomaa innostuneena.

 

Kun rakennuksen ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevan Eventin sisäänkäynnille asetellaan punainen matto ja ulkotulet, on vieraiden sisääntulo varsin juhlava.

 

”Elämystila Eventin myötä Break Sokos Hotel Flamingossa pystytään järjestämään todella isoja yritysjuhlia ja -tapahtumia. Yhdistämällä viereinen tilausravintola Bankett Flamingo Eventiin, on asiakkaan käytössä 500 henkilön juhla- ja tapahtumatila”, Saukkomaa toteaa.

 

Pikkujoulukauden myynti täydessä vauhdissa

Pikkujouluja myydään Flamingossa nyt vauhdilla. Tärkeä osa juhlaa on hyvä ruoka.

 

Break Sokos Hotel Flamingon pikkujoulumenu herättelee joulun makuihin. Buffet-pöytään katetaan muun muassa tillikurkkua, katajanmarjalla maustettua lohta sekä tuoreyrteillä täytettyä porsaanfileetä kirsikkakastikkeella. Illallisen kruunaa tuoremansikka-viherpippurikermahyytelö.

 

Hotelli Flamingon ammattilaiset auttavat myös ohjelmajärjestelyissä. ”Yhteistyökumppaniemme kautta hoituvat erilaiset show- ja musiikkiohjelmat. Ja tietysti sijaintimme Suomen suurimmassa viihdekeskuksessa tarjoaa laajan kattauksen hauskaa ohjelmaa keilamatsista laserpeli-seikkailuun. Flamingo on Suomen monipuolisimpia tapahtumapaikkoja”, Saukkomaa sanoo.

 

Flamingo-tapahtumaan on vieraiden helppo saapua. Helsingistä pääsee juhlimaan juna+bussi -yhdistelmällä uutta Kehärataa hyödyntäen ja lentokentältä suoralla bussilla. Omalla autolla tulijat pysäköivät autot Flamingon pysäköintihalliin ja taksit kaartavat suoraan Eventin sisäänkäynnin luo. Jos juhlatunnelmaa haluaa jatkaa, Break Sokos Hotel Flamingosta löytyy yösija.

 

Lasiseinäinen elämystila Eventi (200 hlöä) täydentää Break Sokos Hotel Flamingon jo ennestään monipuolista tapahtumatilavalikoimaa. Tapahtumia voidaan kasvattaa myös samassa rakennuksessa sijaitsevan Finnkino Flamingon kuuteen auditorioon. Eventi avautui elokuussa 2018.

 

 

Tiedustelut ja varaukset:

S-ryhmän kokousmyynti, puh. 020 1234 600, ma-pe klo 8-18, sales.helsinki@sok.fi,
Puhelun hinta 020-alkuiseen numeroon: 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min.