Hääjuhla Radisson Blu Royal Hotelissa


20.03.2017

Vietä tyylikäs ja unohtumaton hääjuhla Radisson Blu Royalissa. Herkullinen häämenu, toimivat juhlatilat sekä ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökunta tekevät tilaisuudestanne unohtumattoman.

VIETÄ IKIMUISTOINEN HÄÄJUHLA KAUPUNGIN KESKEISIMMÄLLÄ PAIKALLA

Hotelli sijaitsee keskustan ja suosituimpien hääkirkkojen välittömässä läheisyydessä hyvien julkisten liikenneyhteyksien varrella ja hotellilla on myös oma 40 paikan autotalli.

Radisson Blu Royal hoitaa juhlaväelle kaiken valmiiksi halutessasi aina paikkakorteista alkaen. Sinun ei tarvitse huolehtia henkilökunnan määrästä, pöytien ja tuolien riittävyydestä tai pöytäliinojen ja servettien pesetyksestä, koska me teemme sen puolestasi. Sinun tai läheistesi ei myöskään tarvitse huolehtia etukäteen somistuksesta tai jälkikäteen siivouksesta. Me teemme sen puolestasi.

Kaikki tärkeään juhlaasi liittyvät palvelut saat halutessasi yhdestä paikasta. Ammattitaitoinen henkilökunta huolehtii kaikesta alusta loppuun. Haluamme huolehtia juhlajärjestelyistä puolestasi ja antaa sinulle rauhan nauttia täydellisestä juhlastasi täysin siemauksin. Meillä onnistut!

Royalissa sinulla on mahdollisuus järjestää unohtumaton hääjuhla 50–250 hengelle.

ESIMERKKILASKELMA Hääjuhla 100 vieraalle, sisältäen

KUKAT (30 € / pöytäasetelma), VAATESÄILYTYS 2,50 € / hlö, ALKUMALJA 7 € / hlö,2 KAATOA VIINIÄ RUOKAILUN YHTEYDESSÄ 14 € /hlö, KAHVI / TEE 4,80 € / hlö, AVEC 11 € / hlö, BUFFET n. 40 € / hlö

YHTEENSÄ 79,30 € / hlö + kukat

Hintaan sisältyy lisäksi valkoiset kangasliinat ja servietit, kynttilät, äänentoistolaite ja tilaisuuden henkilökohtainen konsultointi alusta loppuun.

Kauttamme sinulla on mahdollisuus tilata myös ohjelmaa, bändi, täydellinen somistus teemasi mukaan tai kiintiö juhlavieraiden majoittamista varten. Yhteistyökumppanimme Magnum Live toteuttaa hurjimmatkin haaveesi. Tutustu Magnum Liven tarjontaan tästä.

Tiloistamme ei peritä tilavuokraa, vaan juhlasi ovat varattavissa 6500 euron minimimyynnillä. Esimerkkilaskennassa mainitut palvelut sekä tilaisuuden ruoka- ja juomatarjoilut vähentävät minimimyyntiä.

Kysy myös häävieraille edullista majoituspakettia. Lisäksi, järjestämällä häät ja majoittumalla Radisson Blu hotellissa tienaat häämatkamajoituksen unelmakohteessa Club Carlson – etuohjelmamme kautta!