Häät, elämäsi tärkeimmät juhlat


21.12.2016

Varaa hääpaikaksi hotellin juhlatila. Saat samalla ammattitaitoisen henkilökunnan hoitamaan hääjuhlan järjestelyt tarjoiluista ohjelmaan ja istumajärjestykseen.

Tyylikkäät häät Helsinki-näköaloin tai pieni ja intiimi hääjuhla hotellin kauniissa kabinetissa. Helsingin Sokos Hotellit tarjoavat hääjuhlapaikkoja isoihin ja pieniin juhliin. 

Hotelli on hääjuhlapaikkana huolettoman herkullinen

Hääautomme kaartaa juhlapaikan pihaan. Olemme perillä hyvissä ajoin ennen vieraita, jotta ehdimme ensin ottaa muutaman valokuvan meistä vastavihittynä avioparina. Ensimmäiseksi haluan kuitenkin nähdä itse hääjuhlapaikan.

Haluan nähdä kuinka ohjeina esitetty visioni on onnistuttu toteuttamaan. Astuessani sisälle juhlatilaan huokaisen helpotuksesta. Kaikki näyttää juuri siltä kuin pitääkin ja tilassa vallitsee ihanan seesteinen tunnelma. Henkilökunta kiirehtii välittömästi onnittelemaan ja varmistamaan, voivatko olla jotenkin avuksi.

Vieraiden saapuessa nautin siitä, että minun ei tarvitse enää huolehtia yksityiskohdista. Kaikki on sovittu ennakkoon ravintolapäällikön kanssa ja saatamme keskittyä hääjuhlaamme ja vieraiden kanssa seurusteluun. Kaiken kaikkiaan järjestelyt ovat sujuneet kuin rasvattu, kun ei tarvinnut huseerata useamman tahon kanssa, vaan saimme sopia kaikista yksityiskohdista suoraan yhden henkilön kautta.

Juhlamme kohokohta on ehdottomasti ruokailu. Noutopöytä notkuu herkkuja ja saa vierailta vuolaasti kiitosta. Tarjoilijat kiertävät kaatamassa viinejä laseihin. Vieraamme näyttävät nauttivan täysin siemauksin. Illan edetessä en muista enää katsoa kelloa saati huolehtia aikataulusta. Henkilökunta muistaa varmistaa, että kakku leikataan oikeaan aikaan ja että heitettäväksi tarkoitettu erillinen kimppu tuodaan minulle.

Poistumme juhlapaikasta viettämään hääyötämme vieraidemme lähtiessä vielä jatkoille. Kiitämme ja kumarramme lämpimästi ja sovimme noutavamme lahjat ja somisteet myöhemmin seuraavana päivänä.

Milla ja Juhana

Hääjuhlat Helsingissä

Tyylikkäät häät Helsinki-näköaloin tai pieni ja intiimi hääjuhla hotellin kauniissa kabinetissa. Helsingin Sokos Hotellit tarjoavat hääjuhlapaikkoja isoihin ja pieniin juhliin.

Miten olisi pienimuotoinen tilaisuus suoraan maistraatista. Tervetuloa maistraatissa pidetyn siviilivihkimisen jälkeen Original Sokos Hotel Albertin viihtyisiin tiloihin skoolaamaan.

Hääjuhlat Vaasassa ja Oulussa

Nallikarin rannalla merinäköaloin tai kaupungin keskustassa Vaasassa. Hotelliemme juhlatiloissa häät hoituvat tyylillä ja ammattitaidolla.

Hääjuhlapaikat Tampereella

Tampere tarjoaa upeat juhlatilat häidesi näyttämöksi. Original Sokos Hotel Ilveksen Ballroomissa tai Solo Sokos Hotel Torni Tampereen veturitallissa mahtuu hääjuhlaan isokin seurue. Ravintoloiden kabineteissa järjestämme pienet ja intiimimmät häät.