Haku HOK-Elannon Tutustu työelämään ja tienaa -kesäharjoitteluun alkaa 


HOK-Elannon marketkaupan ketjut tarjoavat tänä vuonna noin 500 nuorelle mahdollisuuden kahden viikon Tutustu työelämään ja tienaa -harjoittelujaksoon myymälöissään. 

23.04.2021

Harjoittelijan tulee olla 14-17-vuotias peruskoululainen, kymppiluokkalainen tai lukiolainen, joka ei ole aikaisemmin työskennellyt kaupan alalla. Tarjoamme harjoittelijoille mahdollisuuden tutustua asiakaspalveluammattiin, käytännön työkokemustaharjoittelijapalkan ja mahtavat työkaverit!

Meillä harjoittelija saa aidosti hyvän näkemyksen kaupan alasta ja perusteellisen perehdytyksen työtehtäviin. Lisäksi meillä on verkko-oppimisympäristö kaikille kesätyöntekijöille, myös 
työharjoittelijoille. Useat nykyiset työntekijämme ovat aloittaneet uransa Tutustu työelämään ja tienaa -harjoittelusta, joten tämä kesä voi olla ponnahduslautasi uralle kaupan alalla!

Kevään ja kesän aikana koronatilannetta seurataan tarkasti ja työnteon turvallisuuteen kiinnitetään vielä normaaliakin enemmän huomiota poikkeuksellisessa tilanteessa. 
Mikäli tilanne muuttuu merkittävästi hakemusten vastaanottamisen jälkeen, ilmoitamme mahdollisista työn aloituksen muutoksista erikseen. 

Harjoittelijan työpäivän pituus on kuusi tuntia, ja se ajoittuu klo 8-18 välille. Harjoittelujaksot ovat 28.6.-11.7., 12.7.-25.7. tai 26.7.-8.8. Vuonna 2021 korvaus kahden viikon jaksosta on 375 euroa.

Hakuaika alkaa maanantaina 26.4.2021. Hakulomake löytyy tästä.

Toivomme, että hakijat printtaavat hakulomakkeen ja vievät sen valmiiksi täytettynä myymälään, johon pyrkivät harjoitteluun, jotta haku toimipaikkoihin ei aiheuta ruuhkaa.

Kesäharjoitteluun valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti 17.5.2021 mennessä. Tänä kesänä harjoittelupaikkoja on tarjolla hieman aiempaa vähemmän turvallisuussyistä johtuen.