HOK-Elannon, Prismat, S-marketit ja Alepat jatkavat juhlapyhien laajoja aukioloja


26.04.2016

Kaupan aukiolojen vapauduttua vuoden alussa, HOK-Elannon marketkaupan ketjut ovat tarjonneet asiakkailleen mahdollisuuden käydä kaupassa laajoina aukioloaikoina. Uudet aukiolot ovat saaneet hyvän vastaanoton – asiakkaita on riittänyt uusina tunteina sekä arkisin että juhlapyhinä. Pitkät aukioloajat ovat käytössä myös tulevina juhlapyhinä.

Pääsiäinen tarjosi uusille vapaille aukioloajoille ensimmäisen tulikokeen, kun HOK-Elannon Prismat olivat auki pääsiäisen ajan joka päivä 23:een, S-marketit 22:een, Alepat vähintään 23:een. Lisäksi yhdeksän myymälää palveli asiakkaita vuorokauden ympäri.

– Pääsiäisenä myyntimme ja asiakasmäärämme kasvoivat reippaasti. Hyvien kokemusten ansiosta noudatamme jatkossakin juhlapyhinä pääsääntöisesti sunnuntaiaukioloja, eli Prismat ovat auki klo 10–23, S-marketit klo 9–22 ja Alepat kello 9–23. Noudatamme sunnuntaiaukioloja vappupäivänä, helatorstaina, äitienpäivänä, helluntaina ja juhannussunnuntaina 26.6., kertoo varatoimitusjohtaja Veli- Matti Liimatainen, joka vastaa HOK-Elannon päivittäis- ja käyttötavarakaupasta.

Seuraavina päivinä poikkeamme normaalista aukiolosta:

– Vappuaatto Prismat ja S-marketit klo 7–21, Alepat klo 7–23

– Juhannusaatto Prismat, S-marketit ja Alepat klo 7–18

– Juhannuspäivänä muut Prismat ovat kiinni, mutta Kaaren Prisma on avoinna klo 11–18.
   Juhannuspäivänä palvelee 11 S-markettia ja 33 Alepaa (erillisen liitteen mukaan)

Kaaren Prisman aukiolo juhannuspäivänä on uudenlainen kokeilu. Kaaren Prisma pidetään tuolloin ainoana HOK-Elannon Prismana auki klo 11–18. Pääkaupunkiseudun asiakkaille tarjotaan mahdollisuus käydä Prismassa, vaikka lähin oma Prisma ei olekaan auki.

Pidentyneiden aukiolojen myötä HOK-Elannon Prismoissa ja S-marketeissa lisätunteja on riittänyt niin vanhalle henkilökunnalle kuin yli 100:lle uudelle työntekijälle.

– Tarjoamme jatkossakin asiakkaillemme mahdollisuuden asioida Prismoissa, S-marketeissa ja Alepoissa laajoina aukioloaikoina. Kokeilemme erilaisia aukioloja ja seuraamme mielenkiinnolla, miten ne otetaan vastaan, Veli-Matti Liimatainen toteaa.

Oheisesta karttalinkistä voi päivittäin tarkistaa lähimmän myymälänsä aukioloajan:https://www.s-kanava.fi/web/s/myymalat-ja-palvelut

Aukioloajat (pdf)

Lisätietoja:
varatoimitusjohtaja Veli-Matti Liimatainen, p. 010 76 60700, veli-matti.liimatainen(at)sok.fi
ketjujohtaja Lassi Juntunen, Prisma, p. 010 76 68079, lassi.juntunen(at)sok.fi
ketjujohtaja Kimmo Nikula, Alepa ja S-market, p. 010 76 60620, kimmo.nikula(at)sok.fi