Ravintola Stensvik hurmaa modernin skandinaavisen keittiön herkuilla, laadukkailla viineillä ja cocktaileilla sekä upeilla yli Kivenlahden siintävillä maisemilla.
Stensvikin keittiötä ohjaavat sesongin raaka-aineet, tuoden lautasille makuja merestä, metsistä ja pelloilta. Ruokalistalta löytyy muun muassa ahventa, siikaa, simpukoita sekä laavakivigrillattuja pihvejä, joita täydentävät herkulliset lisukkeet. Ruokalista yhdistää skandinaaviset juuret nykyaikaiseen, kansainväliseen keittiöön – pienellä twistillä, joka yllättää ja ilahduttaa.
– Stensvik on enemmän kuin ravintola – se on upea kohtaamispaikka, jossa yhdistyvät hyvä ruoka, tunnelma sekä ainutlaatuinen miljöö. Olemme iloisia saadessamme avata ovet ja päästessämme tarjoamaan asiakkaillemme unohtumattomia elämyksiä. Toivotan kaikki lämpimästi tervetulleiksi nauttimaan ravintolamme ainutlaatuisesta tunnelmasta Kivenlahden kattojen yllä, toivottaa Hybridiarena Hypen ravintolajohtaja Antti Ahokas.
Stensvikin 600-paikkaiselta kattoterassilta löytyy myös infinity pool sekä upea saunaosasto, jotka tekevät Stensvikistä täydellisen paikan kesäpäivien ja iltojen viettoon – olipa kyseessä rento afterwork, juhla tai illallinen auringonlaskussa.
Uusi ravintola on osa HOK-Elannon ravintolakokonaisuutta Hypessä, johon kuuluvat myös alakerran All Day Bistro Lilla Sten sekä laajat catering-palvelut. Ravintolat palvelevat asiakkaita aamusta iltaan – tarjoillen runsasta aamiaista, herkullisia lounaita sekä tunnelmallisia illallisia.
Hybridiarena Hype – enemmän kuin tapahtumakeskus
Hybridiarena Hype on 17 000 neliömetrin elämyskeskus, joka yhdistää tapahtumat, hyvinvoinnin, viihteen ja ravintolamaailman saman katon alle. HOK-Elanto vastaa Hypen ravintolapalveluista, tarjoten monipuolisia vaihtoehtoja niin yritystapahtumiin kuin yksityisasiakkaille.