HOK-Elannon S-marketit ja Alepat aloittivat halpuutuksen


06.05.2015

Kun HOK-Elanto aloitti tammikuussa halpuuttamisen, se lupasi tehdä kaikkensa edullistaakseen ruoan hintaa. Työ alkoi Prismasta, nyt vuorossa ovat S-market- ja Alepa -ketjut.

Kun HOK-Elanto aloitti tammikuussa halpuuttamisen, se lupasi tehdä kaikkensa edullistaakseen ruoan hintaa. Työ alkoi Prismasta, nyt vuorossa ovat S-market- ja Alepa -ketjut.

6. toukokuuta HOK-Elannon S-marketeissa laskee yli 400 tuotteen hinta. Alepa-ketjun 93 myymälässä halpuutetaan yli 200 tuotteen hintoja.

HOK-Elannon toimialueella myymälät ovat kävelymatkan tai muutaman minuutin automatkan päässä. Lisäksi pääkaupunkiseudulla palvelee Alepa Kauppakassi, jossa myös luonnollisesti halpuutetaan.

– Nyt voimme sanoa, että halpuuttaminen kattaa koko pääkaupunkiseudun. Tämä on iso juttu. Pysyvästi halpuutetut hinnat koskevat kaikkia HOK-Elannon S-marketteja ja Alepoja, toteaa ketjujohtaja Kimmo Nikula.

Asiakkaat vastasivat tammikuussa Prismoissa tehtyyn halpuuttamiseen toivomuksin, että halpuuttaminen laajenisi mahdollisimman pian muihinkin S-ryhmän ruokakauppoihin.
– Meillä suomalaisilla on kovat ajat. Näyttää siltä, että luvassa on säästö- ja leikkauskuureja. Tällaisessa tilanteessa on tärkeää, että osuuskauppa helpottaa omalta osaltaan ihmisten arkea tekemällä ruokalaskusta pienemmän.

Osuuskauppa mahdollistaa halpuuttamisen kuten tähänkin asti: omia it-, energia-, kiinteistö- ja markkinointikulujaan leikkaamalla ja omasta katteestaan tinkimällä. Halpuutettuja kotimaisia tuotteita voi ostaa tietäen, että maksumiehenä ei ole maataloustuottaja.

– Panostamme halpuutettujen tuotteiden laatuun yhdessä koko tuotantoketjun kanssa. Meille on kunnia-asia, että suosituimpien elintarvikkeiden lisäksi tarjolla on aina laaja valikoima tuotteita myös luomu- ja lähiruoan ystäville ja vaikkapa erikoisruokavaliota noudattaville.

– Haemme jatkuvasti myyntiin myös lähiseudun tuottajien tuotteita. Teemme pitkäjänteistä yhteistyötä oman alueen pientuottajien kanssa, Kimmo Nikula kertoo.

Lisätietoja:

Varatoimitusjohtaja Veli-Matti Liimatainen, HOK-Elannon pt- ja kt-kauppa.
p. 010 76 60700, veli-matti.liimatainen@sok.fi

Ketjujohtaja Kimmo Nikula, p. 010 76 60620, kimmo.nikula@sok.fi