HOK-Elanto avaa laadukkaaseen kebabiin keskittyvän ravintola Babistan asiakkailleen Vantaalle


S-ryhmän uusi kebab-ketju rantautuu pääkaupunkiseudulle, kun HOK-Elanto avaa laadukkaaseen kebabiin keskittyvän ravintola Babistan Vantaalle Kauppakeskus Jumboon perjantaina 3.11. Babista on S-ryhmän uusin ravintolakonsepti, joka haluaa mullistaa suomalaisen kebabkulttuurin ja tuoda uudenlaiset kebabherkut asiakkailleen tarjolle.

02.11.2023

Jumboon avautuva kebabravintola Babista on ensimmäinen laatuaan HOK-Elannolta ja S-ryhmän toinen – Suomen ensimmäinen Babista avautui kesällä Mikkeliin. Ensimmäisestä Babistasta saadut positiiviset palautteet luovat innokkaasti odottavan tunnelman myös Vantaalle.  

– Olemme ilolla ja ylpeydellä avaamassa HOK-Elannon ensimmäistä Babistaa asiakkaillemme. Babista on täysin uusi konsepti, joka nostaa kebabin uudelle tasolle. Jumbon Babista on ravintola, johon voi poiketa helposti ostosten lomassa tai tulla varta vasten paikan päälle pidemmäksikin aikaa, kertoo HOK-Elannon ravintolatoimialan johtaja Satu Rytkönen. 

Babistan ytimessä ovat laadukas liha, värikkäät kasvikset, tuoreet yritit ja itse tehdyt kastikkeet, jotka muokkautuvat kokkien käsissä herkullisiksi kokonaisuuksiksi.  

– Babistan laadukkaat ja raikkaat tuotteet ja erinomaista palvelua tarjoavat babistat nostavat pikaruoaksi mielletyn kebabin uudenlaiseen arvoon. Babistan ruokalistan lähtökohtana toimii laadukas ja mehevä kebab, jota löytyy niin liha-, kana- kuin vöner- eli kasvisversionakin, joten jokaiselle asiakkaalle löytyy oman maun mukainen vaihtoehto, kertoo ravintolajohtaja Mika Jaakkola HOK-Elannosta.   

Jumbon Babista palvelee kauppakeskuksen ravintolamaailmassa 1. kerroksessa. Aiemmin samoissa tiloissa toiminut Fafa’s lopetti toimintansa 22.10.2023. Fafa’sin henkilökunta siirtyy työskentelemään uudessa Babista-ravintolassa. 

Alkuvuodesta Babistasta pääsee nauttimaan Vantaan ja Mikkelin lisäksi myös muualla Suomessa, kun ketjun kolmas ravintola avautuu Ouluun tammikuussa ja neljäs Vaasaan helmikuussa.  

Babista Jumbo 

Avajaiset perjantaina 3.11.2023 klo 10.30 

Osoite: Vantaanportinkatu 3, 01510, Vantaa, Kauppakeskus Jumbo, 1. kerros 

Aukioloajat: arkisin klo 10.30-21.00. La klo 11.00-21.00. Su klo 11.00-18.00.