HOK-Elanto avaa ravintoloitaan vaiheittain


Ravintolarajoitusten asteittaisen ja verraten varovaisen purun myötä HOK-Elanto avaa viikon 16 aikana 16 ravintolaansa. Sulun aikana toimitus- ja take away -ravintoloina toimineet 21 yksikköä avaavat sisätilansa asiakkaille.

16.04.2021

– Ensi viikon jälkeen alle puolet 81 ravintolastamme on avattu. Anniskeluaika- ja asiakaspaikkarajoitukset ovat edelleen kohtuuttoman tiukat etenkin ruokaravintoloille, joten loput ravintolat kannattaa avata vasta sitä mukaa kun rajoituksia lievennetään, aluejohtaja Satu Rytkönen toteaa.

Rajoituksissa on hauska yksityiskohta: liikenneasemien yhteydessä olevien ravintoloiden aukioloa ei ole rajoitettu. Niinpä esimerkiksi HOK-Elannon alueella voi nauttia myöhäisen illallisen Pohjois-Tapiolan Delissä tai kolmostien varressa Hyvinkään ABC:llä.

Ilmojen pikkuhiljaa lämmetessä ajatukset kääntyvät kesän terassikauteen.
– Panostamme tulevana kesänä vahvasti terassien viihtyisyyteen ja ruokatarjontaan. Mutta saa nähdä koska pääsemme avaamaan terassikesän toden teolla. Tämän hetken rajoituksilla esimerkiksi Kappelin terassi, jonka asiakaspaikoista puolta saa käyttää, tulee sulkea iltakuudelta, kun samaan aikaan Espan puistossa saa istua vaikka läpi yön, Rytkönen pohtii.

Maanantaista 19.4. alkaen ovat avoinna ABC Hyvinkään ravintola, Ale Pub Hyvinkää, Amarillo Hyvinkään alakerta, Chico´sit Arabia, Sello, Tikkurila ja Viikki, Coffee Houset Iso Omena, Jumbo, Järvenpää ja Kaari, Deli Pohjois-Tapiola, Fafasit Hertsi, Jumbo ja Pohjois-Tapiola, Happy Farmer, Hesburgerit Jumbo, Järvenpää ja Sello, Jyvänen Myllypuro, Korona, Memphis Hakaniemi, Oluthuone Ratamo, Pino, Rossot Iso Omena ja Kerava, Salve, Spaghetteriat Jumbo ja Kaari, Sports Academy Iso Omena, William K. Sello sekä Vltavan alakerta.
Tiistaina 20.4. avautuvat Jyvänen Martinlaakso ja Kappelin kahvila, keskiviikkona Sailor´s ja perjantaina Rotterdam Kampissa ja Fredde´s Triplassa.
Tarkat aukioloaikatiedot löytyvät osoitteesta raflaamo.fi