HOK-Elanto avaa yli 500 neliöisen Alepan Helsingin Fallkullaan torstaina 16.3.


Alepa Fallkulla avataan 16. maaliskuuta klo 10 osoitteessa Jäkälätie 12. Laajalla tuotevalikoimalla ja kattavilla palveluilla varusteltu myymälä on osa Fallkullan kiilana tunnettua uutta asuinaluetta, joka sijaitsee lähellä Tapanilan asemaa hyvien julkisten yhteyksien äärellä. Energiatehokkaan myymälän pihalta löytyy sähköautoilijoille neljä ABC-latauksen AC-sähkölatauspistettä.

13.03.2023

Hyvien julkisen liikenteen yhteyksien varrella sijaitseva Alepa Fallkulla on suurikokoinen lähikauppa, jonka myyntipinta-ala on yli 500 m2. Reilun 6000 tuotteen tuotevalikoima tarjoaa kattavasti vaihtoehtoja niin kotikokkaajille kuin nopeaa evästä tarvitseville. Myymälän palveluelementteihin kuuluvat lisäksi lämpimiä juomia tarjoava Kaffekulma, paistopiste sekä mehukone, josta ostoskoriinsa voi poimia tuorepuristettua appelsiinimehua.

Ruokaostosten yhteydessä Alepa Fallkullassa voi hoitaa kätevästi pakettien noudon Budbee-pakettiautomaatista, ladata HSL-matkalippua kassalla sekä nostaa käteistä Nosto-pankkiautomaatista. Sähköautoilijoille myymälän asiakaspysäköinnistä löytyy yhteensä neljä ABC-latauksen AC-latauspistettä.

Alepa Fallkullan energiaratkaisut ovat uusinta teknologiaa: led-valaistuksen ja lämmöntalteenoton lisäksi kaikki kaupan kylmälaitteet ovat ovellisia ja kylmälaitoksen kylmäaineena käytetään ympäristöä vähemmän kuormittavaa hiilidioksidia. Käytettävä energia on 100-prosenttisesti päästötöntä.

Uusi Alepa tuo naapurimaista tunnelmaa Fallkullaan

Fallkullan Alepan myymäläpäällikkönä aloittaa Ville Karvonen apulaispäällikkönään Aleksandr Lamppu. Molemmilla on taustallaan vankka kokemus Alepa-myymälöissä työskentelemisestä.

”Uutta henkilöstöä palkatessa iloitsin siitä, että myymälämme työpaikat herättivät runsasta kiinnostusta. Alepa Fallkullaa lähteekin avaamaan iloinen ja energinen 11-henkinen tiimi, joka koostuu sekä tuoreemmasta näkökulmasta että kokeneemmasta osaamisesta. Haluamme luoda myymäläämme naapurimaisen tunnelman ja kuunnella asiakkaitamme ja heidän Korttelitoiveitaan”, Karvonen kertoo.

Alepa Fallkulla

  • Avataan torstaina 16.3. klo 10.00. Avajaisissa on luvassa runsaasti avajaistarjouksia sekä kakkukahvitarjoilu 2000 ensimmäiselle asiakkaalle.
  • Osoite: Jäkälätie 12, 00730 Helsinki
  • Aukioloajat: ma-pe 6.30–23, la 8–23, su 9–23
  • Myymälän koko on yli 500 m2.
  • Pihalla on asiakaspysäköintipaikkoja sekä sähköautoilijoita varten neljä ABC-latauksen AC-sähkölatauspistettä (maks. 22 kW).