HOK-Elanto ja Superfresh Oy tiivistävät yhteistyötä:Fresto Cafe avataan syksyllä viidellä ABC-asemalla


30.05.2016

HOK-Elanto ja Superfresh Oy ovat sopineet yhteistyönsä tiivistämisestä niin, että ensi syksynä avataan aivan uudentyyppiset Fresto Cafe:t viidellä ABC-asemalla.

Ensimmäinen Fresto Cafe avataan Pitäjänmäen ABC-automaattiaseman ja ABC CarWash -autopesun yhteyteen. Sen jälkeen vuorossa ovat Korson, Sörnäisten Rantatien, Pihlajiston ja Vaaralan ABC-asemat. Lisäksi Pukinmäkeen tulee Fresto Cafe entisen ABC-aseman tiloihin.

– Päädyimme vuosi sitten ratkaisuun, joka mahdollistaa liiketoiminnan kehittämisen myös ulkopuolisten yhteistyökumppaneiden avulla Fresto-ravintolat ovat nyt toimineet kahden isomman liikenneaseman yhteydessä. Nyt kumppanimme on kehittänyt uuden raikkaan konseptin, joka tuo monipuoliset palvelut myös kompaktimpaan tilaan, toteaa HOK-Elannon liikennemyymälä- ja polttonestekaupan toimialajohtaja Markku Kuusinen

Uudet kahvilat sijaitsevat tunnetuilla ABC-asemilla, jossa ne ovat helposti saavutettavissa niin lähiympäristön asukkaille kuin tien päällä liikkujille. Ruoka- ja kahvitarjonta on tuoretta ja valikoima vaihtuu sesongin mukaan.  Aukioloajat sopeutetaan liikepaikan mukaan.

– Olemme luoneet Fresto Cafe:hen viihtyisän ympäristön, jossa yhdistyvät nopean ruokailun ruokaratkaisut, kahvilamaailma ja convience store -tyyppinen myymälävalikoima. Valikoimat on myös suunniteltu paikallisen kysynnän mukaan, jolloin pystymme tarjoamaan sekä nopean asioinnin että piristävän taukohetken asiakkaillemme, kertoo Fresto Group Oy:n toimitusjohtaja Nina Kuusimaa.

Lisätietoja::

HOK-Elannon polttoneste- ja autopesukaupan toimialajohtaja Markku Kuusinen, p. 010 76 60673, markku.kuusinen(at)sok.fi

Fresto Group Oy toimitusjohtaja Nina Kuusimaa, p. 040 779 7889, nina.kuusimaa(at)fresto.fi

ABC Korso (automaatti ja autopesu), Pihkalantie 2, 01480 Vantaa                              
ABC Vaarala (automaatti ja autopesu), Lähdepuistontie 2, 01230 Vantaa
ABC Sörnäinen (automaatti), Sörnäisten Rantatie 20, 00540 Helsinki 
ABC Pitäjänmäki (automaatti ja autopesu), Vanha Viertotie 31, 00380 Helsinki                  
ABC Pihlajisto (automaatti), Pihlajistontie 2, 00710 Helsinki.