Hotelli muuttui suureksi vihkisaliksi


06.03.2018

Radisson Blu Plaza Hotel järjesti lauantaina 3.3. Talvihäät-tapahtuman, jossa viisi pariskuntaa vihittiin.

Yhteiset juhlat jatkuivat hotellin tiloissa. Tapahtuma tarjosi yhteisöllisen juhlaelämyksen historiallisesti arvokkaassa miljöössä. Plaza vastasi kaikista hääjärjestelyistä tehden päivästä hääpareille vieraineen mahdollisimman helpon ja huolettoman.

Pariskunnat vihittiin porrastetusti Juho Rissasen lasimaalauksin koristellussa, historiaa huokuvassa salissa. Yhteiset juhlat jatkuivat ravintolasalin puolella, ja jatkoja tanssittiin kolmeen asti dj:n johdolla. Suurin osa hääpareista jäi hääyöksi hotelliin.

Yksi vihityistä hääpareista oli Sonja Tarmo ja Teemu Lindberg. Neljä vuotta kihloissa ollut helsinkiläispariskunta kiinnostui tapahtumasta sen helppouden vuoksi. Kaikki juhlameikistä ja -kampauksesta, kukista, kuvauksesta ja musiikista lähtien oli otettu järjestelyissä huomioon.

”Häistä oli jo pitkään puhetta, mutta käytännön toteuttaminen tuntui hankalalta. Tämä vaikutti helpolta ratkaisulta, kun kaikki on mietitty valmiiksi. Myös erilainen, yhteisöllinen juhla loisteliaassa miljöössä kiinnosti”, Tarmo kertoo.

Plaza järjesti etukäteen tilojen esittelyn ja tapaamisen vihkipapin kanssa. Häitä edeltävänä iltana vietettiin hotellin järjestämää illallista hääparien kesken. Hääpäivänä hotelli tarjosi valmistautumistilat hääpareille. Juhlien jälkeen Tarmo ja Sonja jäivät hotelliin hääyötä viettämään, samoin osa juhlaseurueesta.

”Radisson Blu Plaza on hotelli ja tapahtumatalo, ja haluamme tarjota asiakkaillemme uusia tapoja nauttia elämän tärkeistä hetkistä. Plazasta tekee ainutlaatuisen juhlatalon sen loistava sijainti, historiallisesti arvokkaat puitteet sekä upea henkilökunta ja kansainvälisestikin palkittu palvelun laatu. Plazassa hääpari saa keskittyä olennaiseen, sillä teemme hääjärjestelyt mahdollisimman helpoksi”, sanoo hotellinjohtaja Saija Gerpe.

”Tässä häätapahtumassa oli todella mainiota olla mukana. Oli hauskaa huomata kuinka välitön tunnelma illallissalissa oli ja kuinka jokainen sai kuitenkin päivästään omanlaisensa. Näen tällaisten tapahtumien mahdollisuudet rajattomina, kun ei haluta järjestää suuria omia juhlia vaan liittyä helposti valmiiksi ajateltuun kokonaisuuteen, sanoo hää- ja juhlasuunnittelija Pertti Huhtilainen DIVINE hää- ja juhlasuunnittelutoimistosta.

Radisson Blu Plaza Hotel tarjoaa räätälöityjä hääpaketteja ja tarvittaessa vastaa häiden järjestelyistä alusta loppuun asti yhteistyökumppaneiden palveluita hyödyntäen.