Hotellin tarina


31.10.2018

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA ORIGINAL-HOTELLIIN

 

Vuosikymmenien ajan Original by Sokos Hotels on kasvanut ja kehittynyt suomalaisten sydämenlyöntien tahdissa. Siihen on helppo samaistua, sillä se ymmärtää suomalaista mielenmaisemaa; se ottaa sinut vastaan ihmisenä, ei varausnumerona. Se palvelee, pitää huolta ja välittää – se on sydämellisesti suomalainen.

ORIGINAL SOKOS HOTEL VAAKUNA – FUNKKISHOTELLI KAUPUNGIN YTIMESSÄ

Sydämellisesti tervetuloa Vaakunaan, vieraanvaraiseen funkkishotelliin ihan Helsingin ytimessä! Kirjoita sinäkin nimesi vieraskirjaamme presidentti J.K. Paasikiven, kosmonautti Juri Gagarinin ja Miss Universum Armi Kuuselan seuraan. Suomen hiihtomaajoukkuekin pääsi historiankirjoihimme vuonna 1972, kun Vaakunan terassilla järjestettiin maailman ensimmäiset ja toistaiseksi ainoat parvekehiihdot.

IHANIA VIERAITA VUODESTA 1952

Olemme saaneet hemmotella asiakkaitamme jo yli 60 vuotta. Ensimmäiset hotellivieraamme olivat vuoden 1952 Helsingin olympialaisiin saapuneita arvovieraita. Palvelumme ovat muuttuneet kuudenkymmenen vuoden aikana, mutta sinusta ja muista asiakkaistamme huolehdimme edelleen suurella sydämellä.

HYVÄN RUOAN OSOITE: VAAKUNA

10. kerroksemme on aina tunnettu hyvästä ruoastaan ja upeista maisemistaan Helsingin kattojen yllä. Bar Loisteessa voit virkistyä päivän päätteeksi ja ravintola Loiste tarjoaa herkulliset ruoat. Tiesitkö, että Kaarteessa voit viettää omat yksityisjuhlat tai kokoustaa hulppeiden maisemien yllä oman seurueesi kanssa?

HOTELLI DESIGNIA TÄYNNÄ

Huomasitko kaikki hotelliaulamme hienoudet tullessasi? Aulan alkuperäisen suihkulähteen keskellä on kuvanveistäjä Gunnar Finnen Groteski-veistos. Sinisellä nahalla verhoillut nojatuolit seisovat pilvin ja kyyhkysin koristellun lasikupolikaton alla. Paavo Tynellin valaisimet viimeistelevät sisääntuloaulan tunnelman. Lisää ihasteltavaa löydät kaikkialta hotellista!

HELSINGIN HIENOIMMAT NÄHTÄVYYDET KATSOT MEILTÄ

Huikeat näkymät joka ilmansuuntaan ovat henkilökuntamme ylpeys. Nähdäksesi Helsingin hienoimmat nähtävyydet sinun ei tarvitse mennä meitä pidemmälle. Lainaa vastaanotosta lapsille kiikarit, jotta Linnanmäen maailmanpyörä löytyy maisemasta helpommin. Hotellihuoneissamme Helsinki on niin hyvin läsnä, että saatat unohtua pidemmäksikin aikaa ikkunan eteen kaupunkia katselemaan.

HYVÄN PALVELUN PERINNE JATKUU

Vaakunassa on aina palveltu huumorilla ja lämmöllä. Pelisilmä on meillä verissä. Tarvitsetko kengät lainaksi linnan juhliin, kyydin kotiin tai helikopterin katollemme? Kaikenlaista on meiltä vuosien varrella hoitunut, joten luota siihen, että sormi ei mene suuhun sinuakaan palveltaessa. Nauti näköaloista ja kauneudesta ympärilläsi. Kysele henkilökunnaltamme lisää Vaakunan vaikuttavasta historiasta. Kokonainen kirjakin on aiheen tiimoilta saatavissa, jos haluat iltalukemista.

Tervetuloa vielä kerran!