02.09.2021
Suomen ravintola- ja ammattikeittiöiden parhaimmisto palkittiin eilen PRO-gaalassa, joka alun perin piti järjestää jo tammikuussa. Pro-palkinto on alan merkittävin tunnustuspalkinto, ja nostaa esille alan huippuammattilaiset. Arvioinnissa otetaan huomioon mm. vastuullinen toiminta, esimiestyö ja talouden hallinta.
Pro-palkittu Jussi Kuuluvainen on toiminut elokuuhun saakka ravintola Happy Farmerin keittiöpäällikkönä. Happy Farmerissa Jussi on kehittänyt kaupan ja ravintolan yhteistä hävikinhallintaa, ja tuonut esille hävikkiruoan monimuotoisuutta. Hänen johdollaan kaupan raaka-aineet, jotka eivät enää esteettisesti ole myyntikuntoisia, ovat saaneet uuden mahdollisuuden Happy Farmerissa.
Syyskuun alusta Jussi on siirtynyt luotsaamaan HOK-Elannon ravintolatoimialan ruoan- ja keittiötyön kehitystä sekä yhteisprojekteja ruokakaupan kanssa. Jussille ruoan maku ja herkullisuus ovat aina kaiken tekemisen keskiössä. Olemme ylpeitä Jussista ja toivotamme onnea uuteen rooliin!
29.10.2024 | HOK-Elanto | Prisma
28.10.2024 | Prisma