Keilaamaan Tapiolassa!


01.03.2018

Tapiolassa kaikki palvelut ovat lähellä, niin myös perinteikäs Tapiolan keilahalli! Se sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä Original Sokos Hotel Tapiola Gardenista.

Tapiolan keilahalli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä Original Sokos Hotel Tapiola Gardenista. Keilahalli on Kaatolupa Oy:n yrittäjäpariskunnan, Jari Ratian ja Jaana Puhakan, pyörittämä keilahalli Espoossa. Yritys operoi myös BowlCircus Sellon keilaviihdekeskusta Leppävaarassa, Sellon kauppakeskuksessa. 

Tapiolan keilahalli edustaa hieman perinteisempää keilahallimiljötä, onhan keilahalli toiminut Tapiolan sydämessä jo kunnioitettavat viisikymmentä vuotta. Vuosien aikana keilahallia on operoinut useampikin toimija, mutta nyt vuodesta 2010 lähtien Jari Ratian perustama yritys.  

 

Vaikka Tapiolan keilahalli viettikin keväällä 2017 50-vuotisjuhliaan, ei ilme ole kuitenkaan 1960-luvulta. Hallia on remontoitu ja ilmettä kohennettu useaan otteeseen. Keilaradat ja tuloslaskimet ovat ajanmukaista teknologiaa sekä sisustus toteutettu modernin retrohenkiseksi.

”Viihtyminen ja keilailusta nauttiminen ovat kuitenkin tärkein asia meille”, sanoo Jari Ratia, ”joten siihen panostetaan vahvasti myös palvelun puolesta. Henkilökuntamme palvelee jokaista asiakasta yksilöllisesti ja ammattitaidolla.” 

Keilahallissa toimii myös lounas- ja tilausravintola Fikka, joka palvelee arkisin suosittuna lounasravintolana. Iltaisin ja viikonloppuisin keittiömme palvelee tilauksesta. Tapiolan keilahallissa on mahdollista järjestää niin isompia kuin pienempiäkin tilaisuuksia aina lasten synttärijuhlista pikkujouluihin. Kabinetissa järjestyy reilun 20 hengen kokous- tai yksityistilaisuus ja ravintolasalissa isommatkin juhlat. Baarista löytyy laaja juomavalikoima sekä pientä syötävää keilailun lomaan.

Tapiolan keilahallissa pääsee myös pelaamaan biljardia. Kaksi täysimittaista pool-pöytää ovat kaikkien käytettävissä tuntihinnalla keilahallin aukioloaikoina. 

Tapiolan keilahalli palvelee viikon jokaisena päivänä. Hohtokeilailua on perjantai- ja lauantai-iltaisin klo 17 alkaen sekä sunnuntaisin klo 14 alkaen. 

Tervetuloa viihtymään yksin, kaksin, porukalla tai perheen kanssa!