Kodin Terran verkkokauppa laajentaa valikoimaa toukokuun alussa


12.04.2013

Kodin Terran verkkokaupan valikoima viisinkertaistuu vappuna. Tarjolla on lähes kaikkea omakoti- ja rivitalojen pihoille. Pääkaupunkiseudulla tuotteet toimitetaan asiakkaalle viiden päivän sisällä tilauksesta. Toukokuussa verkkokaupan sivuilla aukeaa uutena palveluna myös online-asiakasneuvonta.

Verkkokaupan valikoima on laajentunut maa-ainestuotteista ja pihakivistä myös työkaluihin ja kasveihin. Erilaisia tuotteita on lähes parisataa. Kodin Terran verkkokaupan sivuja kannattaa tutkia tarkkaan, sillä verkkokaupassa on eri valikoima kuin myymälöissä.

Uusina tuoteryhminä valikoimaan tulee havuja, koriste- ja marjapensaita ja jättiperennapaketteja. Toimituserässä on mukana viisi kasvia ja niille tarvittava määrä istutusmultaa.

Pihatuotteita säkeittäin

Maa-ainestuotteita ostetaan isoina säkkeinä tai lavatuotteina. Toimituserä on esimerkiksi kuutio hiekkaa tai multaa taikka tuhat kiloa kiveä.

– Suursäkkiä voi täydentää toimituserää pienemmillä hankinnoilla vaikka toisesta tuoteryhmästä. Esimerkiksi haravan voi ostaa toimitukseen mukaan, jos on ostanut suursäkillisen multaa, vinkkaa projektijohtaja Mikko Sievänen S-Verkkopalveluista.

– Toimitusmaksu on 40 euroa, mutta toukokuun loppuun asti meiltä saa tilata koko toimitusalueelle kolme säkkiä toimituskuluitta, kun tilaa vähintään kolme säkkiä tai kolme lavallista tuotteita.

Verkkokaupan valttina on helppous. Tuotteet toimitetaan valmiissa säkeissä pihaan.

Paikan päällä ei tarvitse olla tavaraa vastaanottamassa, mutta tuotteen toimituspaikka pihalla on hyvä merkitä tarkasti. Toimituspaikkaa suunniteltaessa kannattaa ottaa huomioon, että autolla pääsee noin kymmenen metrin päähän paikasta.

Kuljettaja soittaa aina ennen kuin tuo tavaran tontille.

Kodin Terran verkkokauppaa kehitetään yhdessä asiakkaiden kanssa. Parhaiten palvelun kaupasta saa, kun antaa vinkin toiveistaan Kodin Terran verkkokaupan asiakaspalveluun . Verkkokauppaostoksista saa Bonusta ja maksutapaetua.